Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Krupp Protze mit 3.7cm PaK 35/36 (Revell - 1/76)

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Christian

Član od: 10 Ožu 2010
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Lip 04, 2011 10:13 pm    Naslov poruke: Krupp Protze mit 3.7cm PaK 35/36 (Revell - 1/76) Citiraj ovaj komentar

Dobra večer! Very Happy

Kao prvo nadam se da me nećete početi smatrati spammerom zbog rastućeg broja mojih projekata u radu...

Uvijek mislim: "E, sad ću dovršiti ovu maketu, bez da započinjem novu...", ali to iz određenih razloga ne pođe po planu... Embarassed

Da ne duljim, ovako je počelo:
Rupa... Evil or Very Mad

Više manje popravljeno:

Pa sam od 0.7mm žice napravio okvir za ceradu, nisam htio staviti plastičnu ceradu iz kita. Najvjerojatnije ću ostaviti "goli" kamion, bez cerade.

Na mjestu:

Pa malo skrečanja (tj. kompliciranja! Razz ). Dakle radi se o mjenjaču i drugim ručicama kod vozača; "gearbox"-u, jednom riječju.

"Gearbox" instaliran u kabinu:

Ne bih se kladio u povijesnu točnost, al se ionak jedva vidi. Laughing

Primer na Kamiončiću i Pakiću:

I na kraju "Panzergrau":

Na kraju bih samo htio naglasiti da nisam 1/72, 1/76 "fanatik", ali nekad jednostavno ne mogu odoljeti tim malcima. Laughing (Imam ja "na skladištu" dosta toga u 35-ici + 2 aviona!)

Nadam se da Vam se sviđa! Very Happy

Komentari dobrodošli!

Pozdrav! Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma