Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

GB Sherman: M4A3 76 mm Dragon 1/35

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Velj 18, 2011 11:23 pm    Naslov poruke: GB Sherman: M4A3 76 mm Dragon 1/35 Citiraj ovaj komentar

Sada će se neki odvaliti smijati: da zagrižen let-lampaš da uzme raditi tenk Cool

Ali ajde, odugo mi je nekoliko tenkova na listi želja, ali nikako da uhvatim nešto... Na zadnjoj LOMovoj akciji (HVALA LandOfMagic!!!) sam kupio jako povoljno ovoga Shermana, pa eto želim ga napraviti u sklopu ovog GBa!

Raditi ću ovoga:

raditi ću ovoga bijelog 711

radovi na trupu

E sada pitanje: malo mi je nejasno na uputama jel bi ovo trebao biti pravi položaj ovih otvora mislim položaj cijelog sklopa (ovako mi se čini da su to otvori za hlađenje motora, ako sam u pravu?)

Nemojte mi se rugati... Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Pet Velj 18, 2011 11:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da,idu unazad.Kakva je maketa sama po sebi za sklapanje?
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Velj 18, 2011 11:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pa vidi ovako : neke stvari se uklapaju kao bombona, a na nekima će trebati kitati: podvozje i gornji dio je katastrofa, sa strana po pola mm i više, trebati će pokitati na nosačima kotača, a i spoj kupole i njego dijela koji ide u tijelo je loš.... Ali sve u svemu je OK
Natrag na vrh
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Pet Velj 18, 2011 11:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fino si ti zaronio.
Meni je ta maketa bila prvi Dragon koji sam radio i koliko se sjećam nisam imao nekih većih problema.
Podsjetila me je ova slika da je trebalo pobrusiti ove linije i još neke stvari okolo koje su originalno na maketi iz ne znam kojih razloga, a ne bi trebale biti.
Natrag na vrh
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Sub Velj 19, 2011 12:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja upravo sastavljam toga. Ima ga u projektima u radu. Isti problem. Spoj gornjeg i donjeg dijela trupa katastrofa(to se vidi i na slici gore), spoj donjeg i gornjeg dijela kupole malo manja katastrofa. Sastavnica ajme. Nerazumljiva na 6-7 mjesta. Mora trazit po slikama pravog kako je sta stajalo. Ovo govorim u slucaju da nisi upoznat sa tenkovima. Ali sve ostalo jako dobro. Nadam se samo da imas gusjenice sa strane. Sretno sa izradom:)
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma