Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

GB Sherman 1:35
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 12:56 am    Naslov poruke: GB Sherman 1:35 Citiraj ovaj komentar

Poštovane kolege plastičari....
Da puno ne duljim i ne pišem na dugo i široko jer nitko ne voli one koji puno toga izgovore (napišu), a malo toga kažu... Very Happy
Predlažem jedan GB na temu gore navedenu u naslovu.
Vjerujem da velika večina nas oklopnjaka posjeduje barem jedan model ovog iznimno simpatičnog predstavnika OD snaga.
Jedino ograničenje kojeg bi se držao jest mjerilo. Isključivo 1:35. Sve ostalo...vezano uz proizvođača, aftermarkete, figure itd. ostavljam po volji.
Vrijeme početka GB..? Pa šta ti ga ja znam... Kad se nađe 5-6 zainteresiranih? Ma može i više. The more the merrier. Very Happy
Daklem...
Ima li zainteresiranih?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 1:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

može Izraelski M51 sherman sa voyager pe?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
barakuda

PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 1:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Može. Naravno da može.
Započeo bi ovaj GB čisto zato jer je Sherman na forumu jako slabo zastupljen kao model. Izuzev ovog M4A3E8 kojeg je započeo kolega Vukic.
To me ujedno i ponukalo da pokrenem ovaj GB. Wink
Možemo vidit šta bi predložili i drugi koji bi se uključili u ovaj GB pa da dodatno definiramo njegov tijek.

Ja se trenutno premišljam oko jednog od dva Dragonova modela, M4A1 76 operation Cobra i M4 Normandy.
Natrag na vrh
killa

PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 1:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Onda sam ja za samo jos trebam pe naruciti!
Natrag na vrh
niko

Član od: 23 Sij 2006
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 1:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

barakuda Napisao/la:

Ja se trenutno premišljam oko jednog od dva Dragonova modela, M4A1 76 operation Cobra i M4 Normandy.

mozes mene stavit u ekipu GB Sherman 1:35

imam jednog drg M4 normandy + legendov set opreme

tebi onda ostaje M4A1 cobra Very Happy da nisu bas svi isti

Otpuhuje pjenu
Natrag na vrh
barakuda

PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 1:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

niko Napisao/la:
tebi onda ostaje M4A1 cobra Very Happy da nisu bas svi isti

Otpuhuje pjenu

Very Happy
Ok, može i tako.
Eto, neka tvoj ulazak bude s M4 Normandy + Legendov set.
Budući da imam više od jednog Shermana...
Odlučio sam se ipak za ovaj,

Ono šta mislim koristiti od dodataka staviti ću u topic kad pokrenemo GB. Uglavnom se radi o workable gusjenicama, cijevi i možda još pokojem dodatku.
Natrag na vrh
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 1:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Interesantan predlog.Ja bih mogo da se pridruzim sa M4A3 76mm Italeri.
Natrag na vrh
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 2:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo i ja bih se pridružio kao simpatizer GB-ova Very Happy
Radio bih ovo
Natrag na vrh
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 3:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja bi se joino, ali tek kada nabavim nekog shermana Laughing
Natrag na vrh
niko

Član od: 23 Sij 2006
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 9:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo moj M4 Normandy + Legendov set

Otpuhuje pjenu
Natrag na vrh
barakuda

PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 12:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super!
Za sada nas ima šestero. Ako se još tko priključi, to bolje.
E, sada datum početka i trajanje GB. Wink
Mogli bi recimo od sredine mjeseca (15.02) tako da ne ugrozimo zdravlje budući ide Valentinovo pa ne bi bilo dobro da zbog ovog predivnog hobija zanemarimo naše bolje bolovice.
Tim više jer kad ih iznenadite buketom /večerom...ostalo vama po mašti... Wink ..za sve ostalo progledat će vam kroz prste..
Znaći, da ne duljim... 15.02. početak, pa tko se još ubaci...super! Vrijeme trajanja do 01.04. Praktički mjesec i po dana.
Mislim da je to dovoljno za sve. Ako se slažete?
Natrag na vrh
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 2:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako nije problem,moze li malo duze,bar 3 meseca?Mozda je i zavrsim u kratkom vremnu ali ne volim vremenski pritisak .
Very Happy
Natrag na vrh
killa

PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 3:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

meni još stižu dijelovi,a pe nisam ni narucio,pa je meni nemoguce nabaviti sve do tada pa sam oćito "out"
Natrag na vrh
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 3:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidim da sam zapoceo revoluciju. Hahahaha..

SAlu na stranu, ja iskreno i ne znam sto je group build. Ali ako ne mogu nista pokvariti (rezultat na nekom natjecanju i slicno) vama iskusnijima u vezi toga, rado bih se nekako ukljucio u to. Samo ako bi mi malo prije objasnili o cemu se radi.

Hvala Smile

Sorry sta vas pilam, ali ipak sam pocetnik. I moj ce bit OOB, ako nije problem.
Natrag na vrh
killa

PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 3:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

više maketara se dogovori i slaže istu temu npr.mig-21,sherman,ferrari itd.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma