Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Svi 30, 2006 6:08 pm Naslov poruke: Kako napraviti? |
|
|
| Kako napraviti uništeni tenk a da je to uvjerljivo? Konkretno ak mi možeten objasnit na Panzer Jegeru 1 b ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 30, 2006 6:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Po čemu ti je taj baš specijalno zanimljiv ako nije tajna ?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Uto Svi 30, 2006 6:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| možda imam njegove slike skurenog ...ili je to bio bison .. uglavnom gusjenica dolje i ploča je bila full probušena a negdje sam vidio da je komplet nadgradnja bila počupana .. eto sutra ko bude kiše se sjednem i prevrtim malo slike i knjige pa ko se neš nađe ti stavin tu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 30, 2006 6:38 pm Naslov poruke: Re: Kako napraviti? |
|
|
| Strina Napisao/la: | | Kako napraviti uništeni tenk a da je to uvjerljivo? |
pa napravi tenk kako inace radis...
sorry , mean me, , probaj ga izbušit, začađit, otvorit neke poklopce, stavit neke da vise, onda malo hrdje ako tenk dugo stoji i tak... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Svi 30, 2006 7:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| jer ga imam doma a to mi je najranije vozilo mislim iz najranijeg perioda rata |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 30, 2006 10:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Za rupe od granata najbolje ti je uzet iglu za špricu (da, onu koju koristiš dok se fiksaš ), zagrijati ju upaljačem i izbušiti rupu. E sad pitanje veličine rupe i kalibra granate koji je uništio tenk je skroz druga stvar... U svakom slučaju stavi puno hrđe, presjeci gusjenice i ostavi tako da stoje...ne znam, u biti pitanje je samo na koji način i s čime je tenk uništen. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Svi 30, 2006 11:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| To ovisi o puno toga... Neki su dobili pogodak u gusjenicu pa su bili prisiljeni napustiti tenk na kojemo se oštećenja skoro nisu ni vidjela, drugi u recimo motor, pa se pogodak slabo vidi pa osim spuštene cijevi i otvorenih poklopaca jedva se vidi da je pogođen dok su treći bili skroz razvaljeni i gorili su cijelu noć dok se lik nije deformirao a boja skroz ogulila... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|