Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| zaki
 | | Član od: 17 Lis 2010 | | Poruke: 101 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Ned Lis 31, 2010 12:24 pm Naslov poruke: Još jedan 1/350 Tirpitz, Academy |
|
|
Pozdrav svima vama koji ste me svojim pisanjem na ovom forumu naveli da posle toliko godina ponovo zakoračim u maketarske vode u potrazi za nečim što će me opustiti i relaksirati.
Namera mi je da se posvetim izradi kvalitetnih maketa u razmeri 350. Nedavno sam kupio airbrush, veliki klipni kompresor imam od ranije (na radost mojih komšija)
Da počnem.
Kupljen je Academy Tirpitz, 350 razmera, cena na lokalnom tržištu oko 38e (jedini veliki bojni brod koji sam našao u toj razmeri).
Prvi utisci nakon otvaranja kutije su povoljni, lepa velika maketa, delovi deluju korektno odliveni, ali sastavnica je baš štura. Da li neko ima link za Revellovu ili Tamiyinu sastavnicu u pdf prvenstveno zbog šema bojanja.
zaki: poruka promijenjena dana: Uto Stu 02, 2010 11:13 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zaki
 | | Član od: 17 Lis 2010 | | Poruke: 101 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Ned Lis 31, 2010 3:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Palo je prvo brušenje tj. šmirglanje i odmah primećujem da mi trebaju finiji brusni papiri turpijca i bolji nož
Postavio sam ove nosače osovine propelera i oni jednostavno ne pašu, tj. ne naležu, nekako nisu u osi. Mislim da se isto vidi i na slikama kod Aranziovog Tirpiza. Sutra kupujem git |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|