Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| marko21vu
 | | Član od: 26 Kol 2010 | | Poruke: 220 | | Mjesto: Vukovar |
|
Upisano: Ned Lis 03, 2010 8:31 pm Naslov poruke: Pitanje u vezi materijala |
|
|
Bavim se izradom maketa od kartona, no volio bi da mi netko predloži koji je najbolji papir ili karton dobar za izradu maketa, dosad sam koristio običan tanak ili debeli karton od kutija no na neki način teško ih je oblikovati.
Prijedloge vas molim i koliko bi to koštalo otprilike.........hvala! _________________ <3 Vukovar <3 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Lis 03, 2010 8:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Hmm, prvo što mi pada na pamet je ljepenka. Imaš raznih debljina 1, 1.5, 2, 2.5, 3mm. Formata su ti 100x70cm. Cijena najdeblje je oko 15-16kn. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| marko21vu
|
Upisano: Ned Lis 03, 2010 8:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala lijepa, gdje se to može nabaviti? U knjižarama, papirnicama ili? _________________ <3 Vukovar <3 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Lis 03, 2010 10:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Svaka veca papirnica i knjizara bi trebala imati, zadnji put dok sam kupovao u Bjelovaru u Narodnim novinama, bilo je nekih 6 razlicitih debljina ljepenke ali i debljeg papira je bilo u izobilju... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| marko21vu
|
Upisano: Ned Lis 03, 2010 11:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala.....vidjet ću sutra, ima tu u Vukovaru dosta knjižnica i papirnica, negdje moraju imati _________________ <3 Vukovar <3 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|