Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 1:11 pm Naslov poruke: "Crna Kraljica" 2010 rezultati |
|
|
Poštovani
Na službenoj web stranici objavljeni su rezultati natjecanja:
http://www.crna-kraljica.com/rezultati.php
Ukoliko je pogrešno prepisano nečije ime, naziv makete, države ili kluba, molim da mi javite na PM ili info@crna-kraljica.com pa ćemo ispraviti.
Naravno, plasman nije više moguće mijenjati.
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 1:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemreš vjerovat samo Vespa među civilnim i trkačim vozilima . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 1:44 pm Naslov poruke: |
|
|
U tri kategorije zadnji
Nebute mene tako brzo vidli među natjecateljima  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 1:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Andrej Napisao/la: | U tri kategorije zadnji
Nebute mene tako brzo vidli među natjecateljima  | Sad se trebaš razljutit pa napravit svoju najbolju maketu i donjet je na natjecanje.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 2:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Andrej Napisao/la: | U tri kategorije zadnji
Nebute mene tako brzo vidli među natjecateljima  | Sad se trebaš razljutit pa napravit svoju najbolju maketu i donjet je na natjecanje.  |
Da Andrej, to ti je tak nisi jedini . _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 2:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Andrej Napisao/la: | U tri kategorije zadnji
Nebute mene tako brzo vidli među natjecateljima  | Sad se trebaš razljutit pa napravit svoju najbolju maketu i donjet je na natjecanje.  | Ma nisam ja ljut, razočaran sam u samoga sebe. Nisam niš napredoval.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomo_zg
 | | Član od: 09 Stu 2009 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 2:33 pm Naslov poruke: |
|
|
[/quote]Ma nisam ja ljut, razočaran sam u samoga sebe. Nisam niš napredoval. [/quote]
Ma kaj ne bi napredovao? Halo, Andrej..Pa neće te to valjda pokolebati. Kao što reće Grunf, sada napravi najbolju maketu ikad. Imaš toliko entuzijazma i volje da bi drugi platili za to..I zato, idemo dalje  _________________ Tomo
UMHBDR
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Čestitke svima nagrađenima!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 8:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Čo'eče, ne mogu vjerovat da je moja maketa bolje plasirana od nekih na koje sam objesio vilicu do poda!?
(ne dovodim u pitanje kompetentnost sudaca nego sam iznenađen, ugodno...nisam očekivao) _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4105 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 9:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Prvo, moje čestitke organizatorima na vrhunski odrađenom poslu, dečki savaka čast. Moje čestitke i svim nagrađenima. Čestitke i sucima na strpljenju u pregledavanju i ocjenjivanju tako velikog broja maketa. Ali pošto uvijek ima neki "ali", tako ima i sada.
Najprije nisam želio pisati ovaj post da ne dižem tenzije i prepirke, ali eto. Da ne mislite da me na ovo ponukao plasman mojih maketa, jer nije, (nisam očekivao ništa, što sam i cijelo vrijeme svima pričao), nego su me navele neke (po meni) nelogičnosti u suđenju koje sam primjeti ja sam, a i moja supruga.
Igrom slučaja samo se moja supruga i ja našli pored dijela stola sa maketama oklopa u 1:35 gusjeničari u trenutku kad su suci počeli uzimati makete i nositi ih na pregledavanje na stol za suđenje. Dakle, nakon dve-tri odnesene makete, jedan od sudaca (ne želim nikoga imenovat, jer nikoga od njih i ne poznajem) je htio uzeti jednu maketu da ju odnese na stol, ali je dobio komentar od drugog suca da tu maketu netreba nositi na ocjenjivanje jer je i onako na prvom mjestu. Ovime ne želim omalovažiti dotični rad, koji je i po mojem mišljenju vrhunski, ali mi je čudno da se neku maketu proglasi prvom ako ostale makete još nisu pregledane. Malo mi je čudna ta odluka. Nakon toga, ja sam se otišao i dalje družiti sa kolegama, ali je moja supruga stalno "visjela" oko tog stola (žene ko žene), te je čula i komentar za moju maketu tenka T-55 Marina "da nema balvana, iako ga sve 55-ice imaju". Nebi me to začudilo da da nisam priložio i isprintane fotografije tog tenka na kojima se vidi da taj tenk nema balvan. Opet onaj "ali", nitko se nije potrudio izvaditi fotografije iz fascikla i pogledati ih, iako je na prijavnici koju su suci imali u rukama napisano na sam te fotografije priložio uz maketu.
I zadnje, molio bih suce da mi objasne zbog čega su moje makete tako loše več na prvi letimični pogled, da ih uopče nije bilo potrebno nositi na sudački stol na ocjenjivanje (moja supruga primjetila da se nisu pomaknule sa mjesta no koje sam ih postavio, osim kod fotografiranja).
S ovime ne želim omalovažiti ničiji rad ni sudačke ocjene i odluke, ali eto te stvari mi baš nisu jasne.
Hvala svima na vašem vremenu i čitanju ovog mog komentara. Nadam se da nisam nikoga uvrijedio, jer mi to nije bila namjera.
Živi i zdravi bili, i vidimo se dogodine na istom mjestu
Ivica Šušković |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5148 | |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 9:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: |
I zadnje, molio bih suce da mi objasne zbog čega su moje makete tako loše več na prvi letimični pogled, da ih uopče nije bilo potrebno nositi na sudački stol na ocjenjivanje (moja supruga primjetila da se nisu pomaknule sa mjesta no koje sam ih postavio, osim kod fotografiranja) |
a zasto ih to nisi tamo zamolio?
najvise od svega na svijetu volim citati komentare nakon upravo zavrsenog natjecanja  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 9:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Takvo što se i meni dogodilo npr:Slovenija.Ali ne želim se obračunavat sa sucima jer kao što PRAVILNIK kaže SUDAČKA ODLUKA JE KONAČNA I TAKO STOJI. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1198 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 9:58 pm Naslov poruke: |
|
|
ajd,kad se već spomenulo nešto,onda mogu i ovo pitati-kako to da je best of show maketa koja je u svojoj kategoriji peta a u pravilniku suđenja piše... što? tko je sudio,vjerojatno zna što piše. ili nezna? _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4105 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 14, 2010 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: |
I zadnje, molio bih suce da mi objasne zbog čega su moje makete tako loše več na prvi letimični pogled, da ih uopče nije bilo potrebno nositi na sudački stol na ocjenjivanje (moja supruga primjetila da se nisu pomaknule sa mjesta no koje sam ih postavio, osim kod fotografiranja) |
a zasto ih to nisi tamo zamolio?
najvise od svega na svijetu volim citati komentare nakon upravo zavrsenog natjecanja  |
Da se sve zna javno, jer ništa ne skrivam, ai na samoj CK to ipak nije bilo baš moguče napraviti, jelte?
P.S. Kolega, ja u svojem postu nisam nikoga vrijeđao, pa nije red ni da ti mene vrijeđaš i omalovažavaš kao da sam neki balavac.
Iwtcha: poruka promijenjena dana: Uto Ruj 14, 2010 10:03 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naprijed
|
| Stranica 1/9 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|