Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Naslovi Topica

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
hrco2010

Član od: 21 Kol 2010
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Ruj 05, 2010 5:59 pm    Naslov poruke: Naslovi Topica Citiraj ovaj komentar

Ovo sam napisao u svom predstavljanju u "Tko je tko na forumu" pa sam pronasao ovu sekciju foruma samo da se "pojadam". Shvatite to kao konstruktivnu kritiku u cilju boljeg ... neceg.

Naime vidim da se pri postanju novih tema upisuju razni naslovi koji nemaju bas neki smisao. "Pitanje", "boja", "pomoc" i slicni naslovi.
Ajde malo budite kreativniji pri pisanju postova pa u naslov stavite o cemu se radi "Shema bojanja za XY tip", "Kako saviti plastiku" i kaj ti ja znam. Vec iz naslova se vidi o cemu se radi pa ce vjerojatnije onaj kog interesira i odgovoriti na isto.

Malo kreativnosti i na forumu isto kao i pri izradi modela, Please... Embarassed

Hvala za citanje.
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Pon Ruj 06, 2010 9:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slazem se sa napisanim i sam primjecujem iste stvari na ostalim forumima... Najzesci su mi naslovi topica u stilu:"PIITAAAANJJJEEE!!!!!!!!!!!!!!"... Laughing
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
PorukaUpisano: Pon Ruj 06, 2010 10:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Istina, koliko sam puta ignorirao nasove tipa "pitanje", "savjet" jer mi se nije dalo čitat da shvatim da je to nešta o čemu blagog pojma nemam... A ovo sa "PIIIIIIIIIITANJEEEEEEEE!" "POMOOOOOOOOČ! HIIIIITNOOOOOOOOO!" me tek odbije jer automatski pretpostavim da je u topicu neko banalno pitaje tipa "kako koristim revell ljepilo?"(bez uvrede ikome), i kolko primječujem to su uglavnom mlađi forumaši... Pa upućeno njima, gledajte na takvo pisanje kao što mi danas gledamo na one ženske koje umjesto v pišu w na fejsu, msnu, mailu i sličnom... odmah znaš da to nije neka bistra... Prvi dojam je uvijek najbitnii, a u slučaju topica to su naslovi... Wink
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Pon Ruj 06, 2010 11:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

OMFG, LOL, JBT, Pa j@ nE Zn@m shta to Te81 smeT@ koRischt3nye W umye3to V... Laughing

Salim se, naravno, a i u potpunosti se slazem sa tobom Wink
Natrag na vrh
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
PorukaUpisano: Pon Ruj 06, 2010 11:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e TO ni ne čitam, bole me oči od toga! Twisted Evil
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Pon Ruj 06, 2010 11:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

swatko Laughing
Natrag na vrh
hrco2010

Član od: 21 Kol 2010
PorukaUpisano: Uto Ruj 07, 2010 8:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Malo mi je glupo da je teško smisliti naslov topica i da se stavljaju takvi ne maštoviti naslovi.
Ono, izmislimo nove makete, radimo čuda od špenadli, dvije letvice i komada stirena a onda napišemo na forumu naslov "POOOOMMMOOOĆĆĆĆ" (kak veliš).
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma