Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| hrco2010
| | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 24 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 05, 2010 5:59 pm Naslov poruke: Naslovi Topica |
|
|
Ovo sam napisao u svom predstavljanju u "Tko je tko na forumu" pa sam pronasao ovu sekciju foruma samo da se "pojadam". Shvatite to kao konstruktivnu kritiku u cilju boljeg ... neceg.
Naime vidim da se pri postanju novih tema upisuju razni naslovi koji nemaju bas neki smisao. "Pitanje", "boja", "pomoc" i slicni naslovi.
Ajde malo budite kreativniji pri pisanju postova pa u naslov stavite o cemu se radi "Shema bojanja za XY tip", "Kako saviti plastiku" i kaj ti ja znam. Vec iz naslova se vidi o cemu se radi pa ce vjerojatnije onaj kog interesira i odgovoriti na isto.
Malo kreativnosti i na forumu isto kao i pri izradi modela, Please...
Hvala za citanje. _________________ Hrvoje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pon Ruj 06, 2010 9:52 am Naslov poruke: |
|
|
Slazem se sa napisanim i sam primjecujem iste stvari na ostalim forumima... Najzesci su mi naslovi topica u stilu:"PIITAAAANJJJEEE!!!!!!!!!!!!!!"...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 06, 2010 10:32 am Naslov poruke: |
|
|
Istina, koliko sam puta ignorirao nasove tipa "pitanje", "savjet" jer mi se nije dalo čitat da shvatim da je to nešta o čemu blagog pojma nemam... A ovo sa "PIIIIIIIIIITANJEEEEEEEE!" "POMOOOOOOOOČ! HIIIIITNOOOOOOOOO!" me tek odbije jer automatski pretpostavim da je u topicu neko banalno pitaje tipa "kako koristim revell ljepilo?"(bez uvrede ikome), i kolko primječujem to su uglavnom mlađi forumaši... Pa upućeno njima, gledajte na takvo pisanje kao što mi danas gledamo na one ženske koje umjesto v pišu w na fejsu, msnu, mailu i sličnom... odmah znaš da to nije neka bistra... Prvi dojam je uvijek najbitnii, a u slučaju topica to su naslovi...  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pon Ruj 06, 2010 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
OMFG, LOL, JBT, Pa j@ nE Zn@m shta to Te81 smeT@ koRischt3nye W umye3to V...
Salim se, naravno, a i u potpunosti se slazem sa tobom  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 06, 2010 11:39 am Naslov poruke: |
|
|
e TO ni ne čitam, bole me oči od toga!  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Pon Ruj 06, 2010 11:42 am Naslov poruke: |
|
|
swatko  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrco2010
| | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 24 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 07, 2010 8:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Malo mi je glupo da je teško smisliti naslov topica i da se stavljaju takvi ne maštoviti naslovi.
Ono, izmislimo nove makete, radimo čuda od špenadli, dvije letvice i komada stirena a onda napišemo na forumu naslov "POOOOMMMOOOĆĆĆĆ" (kak veliš). _________________ Hrvoje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|