Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Airshow 100. obljetnica penkale

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Ned Kol 29, 2010 9:38 pm    Naslov poruke: Airshow 100. obljetnica penkale Citiraj ovaj komentar

evo malo mojih slika...

oldtimeri

[IMG]http://i605.photobucket.com/albums/tt136/123killingjoke123/CAM_1305.jpg[IMG]

razni motori ( mig-21 bis,mi-8,an-2)

Mi-171 sh

An-2

Krila Oluje

Saab gripen Jas-39

G-2

Zil?

bell 212

Mi-8

An-2 u zraku

padobranci

Katana

uf..... bole prsti...

vise Rolling Eyes na http://s605.photobucket.com/home/123killingjoke123/index

imam js videa ali to cu poslije staviti,pozz
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
tiger
Gost
PorukaUpisano: Ned Kol 29, 2010 10:10 pm    Naslov poruke: Re: Airshow 100. obljetnica penkale Citiraj ovaj komentar

killa Napisao/la:

Zil?

Ural 4320 APA-5 koji je startao motore G-2 i Fap-13 cisterna za gorivo vulgaris.
Natrag na vrh
killa

PorukaUpisano: Ned Kol 29, 2010 10:11 pm    Naslov poruke: Re: Airshow 100. obljetnica penkale Citiraj ovaj komentar

tiger Napisao/la:
killa Napisao/la:

Zil?

Ural 4320 APA-5 koji je startao motore G-2 i Fap-13 cisterna za gorivo vulgaris.

hvala! Embarassed Very Happy
Natrag na vrh
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Ned Kol 29, 2010 10:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

i ono ti je isto Mi-171, nije bilo osmice danas na mitingu....nekaj sam primjetio...zakaj na nasem Mil-u sve oznake opasnosti pisu na engleskom?....kaj ne bi trebalo na hrvatskom?
killa

PorukaUpisano: Ned Kol 29, 2010 10:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

torax Napisao/la:
i ono ti je isto Mi-171, nije bilo osmice danas na mitingu....nekaj sam primjetio...zakaj na nasem Mil-u sve oznake opasnosti pisu na engleskom?....kaj ne bi trebalo na hrvatskom?

heh nisam dobro vidio samo iz daljine,moj bd....
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Kol 30, 2010 1:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Par mojih slika:

Natrag na vrh
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Kol 30, 2010 2:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma svi ste slikali sam te avione i avio-tehniku bah-bezveze ,jedino je Timmy uslikao pravu TV tehniku Laughing Laughing Laughing
Dečki su pop.... kad su saznali da je prijenos prebačen na nedjelju ,a i moj šef je čupao kosu kad je saznao da opet mora mjenjati plan rada Laughing Laughing
,a ja fala bogu na "porodiljnom"
A ovako sam ja to vidio sa prozora ,između mjenjanja pelena Very Happy :

Uploaded with ImageShack.us

Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Pon Kol 30, 2010 4:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Samo jedna ispravka Starduster Too nije oldtimer to je samo gradnja i jos nije do kraj gotov, tj. jos nije poletio.

Ali su ga fenomenalno slozili, meni najljepsi avion mitinga!!!
prelude

Član od: 23 Stu 2005
PorukaUpisano: Pon Kol 30, 2010 4:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dečki nemojte se ljutiti (prenstveno se odnosi na uvaženog kolegu Killa), ali čemu gušiti forum (a i moj komp - i vjer. ne samo moj, vrti ovaj topic na "škrge"...) sa 50% - uvjetno rečeno - neatraktivnog foto materijala za šire mase ... Ako misliš da će ti trebati, dobro je što si si poslikao svaku maticu i kabel na "Anuški" ili "Mišu", ali vjerujem da većinu ovdje nisi impresionirao s time, osim što moram(o) "scrollati" ko izbezumljen(i) do kraja topica da vidim novi post na dnu. A ako već misliš da nekome treba ili će trebati ti detalji, obznani da imaš taj walkaround, pa ponudi tome kome (će) treba(ti) da mu zapržiš na CD ili pošalješ mailom.
Isto tako se nemoj naći uvrijeđenim, ali za fotkati session "Krila oluje" ili Gripena u zraku očito nemaš dostatno kvalitetan zoom i(li) aparat ... Pa bi ti zasigurno bilo ljepše da si uživao gledajući program očima, a ne objektivom ... Dakle, prihvati ovo kao isključivo prijateljski i iskustveni savjet (i sâm sam nekoč propustio mnogo dobrih programa hvatajući cijelo popodne sve u fokus, a doma sam vidio da od toga malo koristi ...). Pa drugi put uživaj u programu - kad već imaš priliku "uživo" - a nemaš svaki dan ... A fotkanje (osim malo škljocanja "za svoju dušu") ostavi rađe "Tokunagama" odn. onima koji to imaju sa čime dobro snimiti.

Dakle, "no hard feelings & next time up to you", tj. nadam se da će se neće netko naljutiti na ovu moju opservaciju i preporuku ...
Natrag na vrh
Cehtunger

Član od: 19 Jul 2010
PorukaUpisano: Pon Kol 30, 2010 5:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moram se složiti sa Preludeom. Upravo sam 5 minuta morao čekati da pogledam 3 Pokyjeve slike Smile

A što se tiče ovog drugog, to mogu potvrditi iz vlastitog iskustva...propustio sam nekoliko dobrih preleta jer sam pokušavao uslikati...i to sa fotićem sa 4X zoomom Sad...i onda vidim slike slikane boljim fotićima i psujem sam sebe što nisam uživao u programu, a slika se danas tako i tako nadje kolko hoćeš poslije. Tako da ubuduće više ne slikam, a moja taština neće previše stradati što nemam "svoje" slike Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
werewolf

Član od: 21 Velj 2008
PorukaUpisano: Uto Kol 31, 2010 12:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lol, potpisujem ovih par zadnjih komentara, cak sam svoj fotic odlucio prodati nakon nedjelje, jednostavno mi se ne daje $ za jaci objektiv, a bez njega slike Confused
Prosudite i sami, blizu su jos i OK ali ove dalje:

Odabrao sam moja 3 najdraza letala mitinga Smile
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Uto Kol 31, 2010 10:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nastavak:

Natrag na vrh
Mirko S. Zlikovski

Član od: 25 Ožu 2008
PorukaUpisano: Uto Kol 31, 2010 10:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

prelude Napisao/la:
... osim što moram(o) "scrollati" ko izbezumljen(i) do kraja topica da vidim novi post na dnu. .

Robi, mali tip za tebe: stisnes "End" tipku (ima ju svaka bolja tipkovnica) i odmah si na dnu stranice!

Iako stoji sve o mogucnostima aparata i objektiva i propustanju akcije dok slikas zakovice na nekoj masini ili buhicu koja upravo izvodi neke akrobacije, mislim da ne treba ubijati entuzijazam fotografima, pogotovo mladim. Uostalom, i sami ce doci do svega sto si naveo, bez potrebe da im "stariji/pametniji" to objasnjavaju.

Evo, isto no hard feelings!
Natrag na vrh
prelude

Član od: 23 Stu 2005
PorukaUpisano: Uto Kol 31, 2010 1:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mirko S. Zlikovski Napisao/la:

Iako stoji sve o mogucnostima aparata i objektiva i propustanju akcije dok slikas zakovice na nekoj masini ili buhicu koja upravo izvodi neke akrobacije, mislim da ne treba ubijati entuzijazam fotografima, pogotovo mladim. Uostalom, i sami ce doci do svega sto si naveo, bez potrebe da im "stariji/pametniji" to objasnjavaju.

Evo, isto no hard feelings!

Ma, stoji apsolutno ovo što si napisao - i ja sam sebe poželio ugristi za jezik nakon što sam to postao, jer sumnjam ionako da će neke vajde biti od toga, dok se svatko sam ne opeče, skuži ili iskusi... Razlika je tek u tome da ja uz sebe u tim mojim "naivnim" fazama nisam imao nekog tko bi mi "prodavao pamet" (a i da jesam pitanje je da li bi ga slušao Wink ...) dok je danas putem ovih čuda komunikacije ipak daleko bolja mogućnost "naučiti" prije nego shvatiš da si u zabludi ... Npr, tnx za ovu "end" tipku - (i ja) svakoga dan u svakom pogledu sve više napredujem ...
Bitno mi je samo da dečko ovo ne shvati zlonamjerno, kužim da se hoće "isprsiti" i pokazati da je pošteno "odradio posao", a skužit će kad-tad da je bolje uživati i pustiti da to odrade drugi, a onda se "ogrebati", he-he ...
Anyway, ima krasnih (i korisnih dakako, Killa Wink ) slika, svima skupa vam debelo zavidim ... Mjesecima sam čekao na taj miting, a onda sam zbog posla mogao tek škicnuti par minuta i to na TV-u - bad luck ...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma