Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije nije . Hvala na linku |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 3:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas je utivarena patria na labudicu i odvežena na jarun. I to sa novim Iveco tegljačem i labudicom!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 3:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | Danas je utivarena patria na labudicu i odvežena na jarun. I to sa novim Iveco tegljačem i labudicom!  | Iskreno,jedva čekam da je vidim.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 3:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja cu biti u Zemuniku na danu otvorenih vrata 93zb HRZa. Nadam se isto tako da to nije kasna najava. Dakle, 05.08. od 08,00 do 13,00 h je dan otvorenih vrata u Zemuniku. A poslije toga sam na civilnoj stajanci istog aerodroma, tj. LDZD
Najava je na:
http://www.zrakoplovni-forum.hr
Za one koji to vec nisu ranije uradili a vole zrakoplovstvo, bilo bi dobro da se uclanite i na taj forum. Ovaj forum i CAF se bas super preklapaju i nadopunjuju
Zivjeli,
SZVO, aka Slavonija1 _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Čet Kol 05, 2010 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Dok SZVO putuje (valjda) par fotki
KO nakon povratka iz Knina
KO nakon slijetanja
jedna iz luke
 _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Kol 05, 2010 8:26 pm Naslov poruke: |
|
|
SZVO se i meni javio za vrijeme puta, sada je već i stigao, također se veselim vidjeti što je tamo uslikao.
No ovako je bilo jutros na Jarunu, a vojnici na TT zboru kažu da bi trebalo biti i slično u Vinkovcima i Osijeku. Ako je tko radio kakav foto session u Slavoniji, rado bi se zamjenio.
Uglavnom, na Jarunu sam bio prije 8 ujutro, jer mi iskustvo prijašnjih godina, kao i u Karlovcu, govori da kasnije kad se probude klinci, mala je vjerojatnost za slikanje čistih detalja bez da vam netko uleti u kadar.
Svakako bih i pohvalio naše vojnike koji su tamo bili, bili su jako susretljivi i stvarno dobro raspoloženi. Dečki sretan vam Vaš dan.
Najprije mi je u kadar "pao" Mi-171Š "225"
MarioK je spomenuo već Patriu, to je ta, ispod čekića iz Broda
M-84A4, moram priznati da mi je ovdje stvarno bilo ugodno.
Tenk je iz GOMBr-a, Tenkovska bojna, 2. satnija iz Gašinaca
PZO bojna GOMBr-a, Strijela 10Cro
BOV-3
M91, RAK-12, noviji tip sa 1300mm dugim cijevima. GOMBr, topničko raketna bojna iz Bjelovara
Ostala vozila
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 7:48 am Naslov poruke: |
|
|
Prve moje slike mozete ocekivati u nedjelju kada dodem u Slavonski Brod i malo obradim slike. U Zadarskom listu cete moci vidjeti interview kojeg je novinar ZL Sinisa Klarica napravio sa mnom i kolegama sa CAFa. Slikao nas je sa deckima iz Krila Oluje, pa biste me mogli cak i vidjeti ...
Do citanja. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špicfajer
| | Član od: 09 Pro 2009 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Kastela,Croatia |
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 3:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ej Tiger, slike su ti super, nego, kakav je ono oklopni autić na zadnjoj slici i čemu služi Ivecov Trakker? Eh da ona TR bojna iz Bjelovara je 16. ili je 16. ukinuta? Bio sam tamo na '93. pa me interesira. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Na zadnjoj fotki ti je izvidničko vozilo Ferret ,a na Ivecovom trackeru je kontejner sa stanicom za dekontaminaciju ak se dobro sječam _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ares212
| | Član od: 08 Lip 2008 | | Poruke: 378 | |
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 4:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Bio sam na obljetnici Oluje u Osijeku...bilo je pak malo skromnije...imam samo par fotografija...iako sam imao priliku uslikat puno više...Bio je jedan helikopter neki bell( ne razumijem se u letjelice toliko:S :S ) m-84, patria, BOV POLO M-83, PZO BOV, Rončevićev kamion, minobacači 82 i 120 mm , lanser raketa "GRAD", haubica 130 mm, oružje OSRH i oružje specijalne policijie....žao mi je što nisam fotkao više toga...xd
Budem okačio slike večeras ili sutra...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 4:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo video iz Osijeka
http://www.youtube.com/watch?v=WRpEyB03CYI _________________ "If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 7:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Špicfajer Napisao/la: | | ...kakav je ono oklopni autić na zadnjoj slici i čemu služi Ivecov Trakker? Eh da ona TR bojna iz Bjelovara je 16. ili je 16. ukinuta? Bio sam tamo na '93. pa me interesira. |
Poky ti je odgovorio, no da i ja potvrdim. Iskreno za Ferret nisam siguran čiji je bio prije, no znam za dva iz HV-a. Radi se svakako o oklopnom automobilu. Na podvozju Iveco Trakkera 440 je kontejner, točnije Mobilna stanica za dekontaminaciju MPD-100 iz Bojne nuklearno kemijsko biološe obrane HKoV-a. Topnici su i dalje u Bjelovaru, no danas je to Topničko-raketna bojna GOMBR-a. Na wikipediji nalazimo svašta, ali ovaj tekst je napisao netko tko stvarno zna, pa ga takvoga i prenosim.
"Bojna je sljednica Topničko-raketne bojne iz 3. GOMBR, a težišno je nastala iz 16. topničko-raketne brigade, 15. protuoklopne topničko-raketne brigade, 2. GBR, 3. GOMBR te još nekih drugih postrojbi. Časnički i dočasnički kadar većinom je iz sastava nekadašnje 15. i 16. brigade, a veliki broj časnika sudionici su Domovinskog rata od 1991. godine." |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam mogao izdrzati pa sam uredio nekoliko slika i saljem ih sa sestrinog kompa... nadam se da ce vam se sviditi. Kao sto vidite bio sam i na civilnom dijelu aerodroma
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| ova zadnja je za desktop,imate u vecoj rezoluciji? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|