Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| fkova
 | | Član od: 24 Tra 2010 | | Poruke: 186 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lip 08, 2010 10:17 pm Naslov poruke: Pibber Mk II - river boat 1/35 |
|
|
Pozdrav svima,
Evo moj zadnji uradak da ga pogledate. Svi komentari su dobrodošli
Evo fotke.... pozdrav
By fkova100 at 2010-06-08
By fkova100 at 2010-06-08 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Uto Lip 08, 2010 10:50 pm Naslov poruke: |
|
|
LIjepo izgleda,ali si se mogao malo više potuditi kod figurica sa efektima ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fkova
|
Upisano: Uto Lip 08, 2010 11:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Iskreno, ovo nisu zadnje fotke.. još sam popravio neke sitnice, pa trebam ponovno fotkati.
Inače ovo ide u dioramu koju počinjem raditi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 09, 2010 9:28 am Naslov poruke: |
|
|
Lijepo apravljen brod, samo figure ponešto narušavaju dojam. Ove oči izgledaju pomalo zombijevski. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Sri Lip 09, 2010 10:07 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Lijepo apravljen brod, samo figure ponešto narušavaju dojam. Ove oči izgledaju pomalo zombijevski. |
Ipak je to vijetnam - napušeni su  _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomek2002
 | | Član od: 23 Ožu 2010 | | Poruke: 178 | | Mjesto: Podturen |
|
Upisano: Sri Lip 09, 2010 11:12 am Naslov poruke: |
|
|
vrlo lijepo, hrđe na brodu su taman na pravim mjestima, sve čestitke _________________ volja uvijek dovodi do rezultata... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lip 09, 2010 12:23 pm Naslov poruke: |
|
|
vec su rekli za figure, ali u vezi ovog konopa za sidro - ak je sajla, ok, ali ak glumi pravi konop, zalijepi ga na palubu jer strsi u zrak - konop ne stoji sam od sebe u zraku ostalo sve pet ( iako su mi otvorene samo 4 slike, ne znam zasto ) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fkova
|
Upisano: Sri Lip 09, 2010 10:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | | vec su rekli za figure, ali u vezi ovog konopa za sidro - ak je sajla, ok, ali ak glumi pravi konop, zalijepi ga na palubu jer strsi u zrak |
Konop se može lijepo namotati, to nije problem... al imaš pravo da strši na fotki. Što se figura tiče, znam ih i bolje napraviti, ali oči mi uvijek loše ispadnu... čime ih je najbolje raditi ( do sada ili kistom ili iglom, ali nikako pogodit mjeru)? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Sri Lip 09, 2010 10:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| fkova Napisao/la: | | slider Napisao/la: | | vec su rekli za figure, ali u vezi ovog konopa za sidro - ak je sajla, ok, ali ak glumi pravi konop, zalijepi ga na palubu jer strsi u zrak |
Konop se može lijepo namotati, to nije problem... al imaš pravo da strši na fotki. Što se figura tiče, znam ih i bolje napraviti, ali oči mi uvijek loše ispadnu... čime ih je najbolje raditi ( do sada ili kistom ili iglom, ali nikako pogodit mjeru)? |
nemoj crtati bjeloočnicu samo kistom napravi wash  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fkova
|
Upisano: Sri Lip 09, 2010 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na savjetu... vidiš... jednostavno a nije mi palo na pamet!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lip 09, 2010 11:17 pm Naslov poruke: |
|
|
ovako - potegni dve taaanke okomite crte tam di su sarenice - plave, smedje.....onda po njihovoj sredini jos tanju crnu crtu...i onda to uokviri u oblik ociju tamnijim vashom da simuliras sjenu gore, i s donje strane od nosa do pol
imaj na umu da se u tom mjerilu bjeloocnice ni ne vide kao bijele, pa to ne farbaj
i obrati paznju na oblik ociju - donja linija je malo manje zaobljena od gornje, a sarenica se vidi kao okrugli krug samo kad su oci sirom rasirene
inace se vidi samo sredina bez gornjeg i donjeg dijela - pogledaj u ogledalu pa ces skuzit
malo je pipkavo, al kad izvjezbas ide - ja koristim stari kisr s doslovno tri dlake... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fkova
|
Upisano: Čet Lip 10, 2010 12:22 am Naslov poruke: |
|
|
Budem probao na nekim starim figurama kad upali sredim i ove. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Čet Lip 10, 2010 6:50 am Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | ovako - potegni dve taaanke okomite crte tam di su sarenice - plave, smedje.....onda po njihovoj sredini jos tanju crnu crtu...i onda to uokviri u oblik ociju tamnijim vashom da simuliras sjenu gore, i s donje strane od nosa do pol
imaj na umu da se u tom mjerilu bjeloocnice ni ne vide kao bijele, pa to ne farbaj
i obrati paznju na oblik ociju - donja linija je malo manje zaobljena od gornje, a sarenica se vidi kao okrugli krug samo kad su oci sirom rasirene
inace se vidi samo sredina bez gornjeg i donjeg dijela - pogledaj u ogledalu pa ces skuzit
malo je pipkavo, al kad izvjezbas ide - ja koristim stari kisr s doslovno tri dlake... |
to onaj dio iz vaše knjige,zar ne  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|