Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ivo
| | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1 | |
|
Upisano: Pon Jul 12, 2010 1:08 am Naslov poruke: DORNIER 228 |
|
|
Dan! Javljam se sa svojim amaterskim uradkom, nema puno slika. Nekad davno radio sam makete i uvijek mi je ostala želja... Zašto Dornier? Radim u Ministarstvu mora na raznim zadaćama pa i na kontroli onečišćenja mora, pa sam jednom zgodom bio u Finskoj gdje nam je pokazan avion koji služi tome i kad sam ugledao kutiju Revella ljubav se rodila, pa sam napravio verziju sa našim oznakama (koja nažalost ne postoji) i ponešto izmijenjenu u odnosu na original. Slike su iz Finske i s Jadrana, slikane iz naših zrakoplova koji nisu baš namijenjeni toj svrsi. Samu maketu ne bih komentirao, nije baš detaljna, ono na nosu sam dodao sam (vidio na holandskom avionu), to je scaner za zauljene vode. Pozdrav svima[img]
[/img] _________________ IVO |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Pon Jul 12, 2010 10:47 am Naslov poruke: |
|
|
Dobro si ti to smislio
Svaka cast na ideji i radu. Nesto slicno sam i ja napravio ali u FS2004. Napravio sam repaint za Hrvatsku obalnu stražu, tj. helikopter Eurocopter AS-365N Dauphen III. Evo dvije slike
Ostale slike u mojim albumima iz potpisa. _________________

SZVO: poruka promijenjena dana: Uto Jul 13, 2010 12:08 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Pon Jul 12, 2010 9:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se Do-228 jako!
Moj će biti u bojama Nnizozemske obalne straže. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|