Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

DORNIER 228

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ivo

Član od: 05 Jul 2010
PorukaUpisano: Pon Jul 12, 2010 1:08 am    Naslov poruke: DORNIER 228 Citiraj ovaj komentar

Dan! Javljam se sa svojim amaterskim uradkom, nema puno slika. Nekad davno radio sam makete i uvijek mi je ostala želja... Zašto Dornier? Radim u Ministarstvu mora na raznim zadaćama pa i na kontroli onečišćenja mora, pa sam jednom zgodom bio u Finskoj gdje nam je pokazan avion koji služi tome i kad sam ugledao kutiju Revella ljubav se rodila, pa sam napravio verziju sa našim oznakama (koja nažalost ne postoji) i ponešto izmijenjenu u odnosu na original. Slike su iz Finske i s Jadrana, slikane iz naših zrakoplova koji nisu baš namijenjeni toj svrsi. Samu maketu ne bih komentirao, nije baš detaljna, ono na nosu sam dodao sam (vidio na holandskom avionu), to je scaner za zauljene vode. Pozdrav svima[img]

[/img]
SZVO

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb
PorukaUpisano: Pon Jul 12, 2010 10:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro si ti to smislio Very Happy
Svaka cast na ideji i radu. Nesto slicno sam i ja napravio ali u FS2004. Napravio sam repaint za Hrvatsku obalnu stražu, tj. helikopter Eurocopter AS-365N Dauphen III. Evo dvije slike Very Happy

Ostale slike u mojim albumima iz potpisa.

SZVO: poruka promijenjena dana: Uto Jul 13, 2010 12:08 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Mirko S. Zlikovski

Član od: 25 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pon Jul 12, 2010 9:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sviđa mi se Do-228 jako! Goreprsti
Moj će biti u bojama Nnizozemske obalne straže.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma