Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Ned Jul 11, 2010 4:52 pm Naslov poruke: 70' AAR Cuda - Revell |
|
|
Ovo je mislim da moja prva maketa ove godine. Što da kažem oko same makete, revell ko revell. Oni koju si radili s njim znaju o svim greškama i neprilaganjam.... To sam radio za group build i zamisao je bila da ga obojam u neku killer kombinaciju, da se malo poigram u unutrašnjosti i sa motorom. Sve mi je uspjelo, samo je taj prelaz boje malo loše napravljen. Šteta što nisam uspio napravit baš tako kako sam si zamislio ali zadovoljan sam rezultatom.
Samo da spomenem da sam stavio PE diskove, i pojaseve, motor je ožičen, otvoren je pretinac i pepeljuga u unutrašnjosti a dodao sam i bibliju te križ na armaturnu plocu. Onda sam scratchao auspuhe i zracni filter te dodao felge Volk GT-V. Neke stvari sam radio prvi put, kao stavljanje bmf-a na prozore što je je*ena stvar za postavit. Mislim da sad ne diram amerikance za određeno vrijeme jer imam u glavi sasvim druge stvari (motori i LeMans autiči ), ali za promjenu je bilo odlično sastavljati jedan taj autič. Hvala što ste me nagovorili na to.
Slike, ima jih puno
Slobodno komentirajte.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Jul 11, 2010 5:45 pm Naslov poruke: Re: 70' AAR Cuda - Revell |
|
|
| mico Napisao/la: | | pepeljuga u unutrašnjosti |
Mislis, pepeljara...
Inace, s obzirom da nije tvoje podrucje, super je ispala cuda...vidio sam je i uzivo i mogu potvrditi da ovaj color combo stvarno je killer
Sve u svemu, jako lijepa maketa...vec je bilo i vrijeme da stavis slike  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Jul 11, 2010 6:05 pm Naslov poruke: |
|
|
E moj Power... da si iso s nama na more cuo bi ti jos vrhunskih izjava by gospon mico
Nego mico, maketa izgleda odlicno... ni ne vidi se na slikama da prijelaz nije skroz ravan... kombinacija boja je odlicna. Mogo bi slozit jos koji muscle  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Ned Jul 11, 2010 7:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Baš je dobra, čak si i haubu dovršio. Šteta što Revellovi auti nisu kvalitetni ko avioni. Što je slijedeće na redu, da ti se pridružim. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Jul 11, 2010 11:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako dobro,nema sta. Kombo boja je totalni killer Jedino sad kad gledam sve u globalu, nekako si mislim da bi jako tanka crvena linija izmedju 2 boje bila perfektna(nes kao pinstriping). Ali opet, to je subjektivno  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pon Jul 12, 2010 8:39 am Naslov poruke: |
|
|
Meni to super izgleda, odlični su vam ovi auti  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Pon Jul 12, 2010 9:51 am Naslov poruke: |
|
|
2 shinobi - da, pinstriping by Foose, sa crvenom linijom, to bi ga jos vise diglo.
2 P-51 - mico inace ne slaze ove v8 amere, ali smo ga nagovorili. jos samo da i tebe nagovorimo da slozis kojega, znam da ih imas
Miha, auto je fantastican. Jedno novo iskustvo za tebe, a odradio si ga u svom stilu. Kapa do poda. A cim nabavim one fotke, prosljedim ih tebi _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pon Jul 12, 2010 10:38 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima na komentarima, potrudio sam se. Nadam se da se vidi to.
Inače ja ću složit još koji V8 samo čekam da dođe PE set za 68' chargera.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Jul 12, 2010 1:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| mico Napisao/la: |
Inače ja ću složit još koji V8 samo čekam da dođe PE set za 68' chargera.  |
Da nije neko drugo godiste Chargera? Ja isto imam 1968 Chargera i ne postoji set za njega... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Uto Jul 13, 2010 11:37 pm Naslov poruke: |
|
|
odličan rad, auspusi su cool jel to tako dolazi u setu ili si sam radia... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Sri Jul 14, 2010 12:13 am Naslov poruke: |
|
|
| D Napisao/la: | | odličan rad, auspusi su cool jel to tako dolazi u setu ili si sam radia... |
pi[e u uvodu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Pon Jul 19, 2010 5:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| Samo, mogao bi malo uprljati donji dio poklopca haube i karoseriju oko motora pod haubom, ovako djeluju malo presterilno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| J_o_E
 | | Član od: 11 Pro 2009 | | Poruke: 86 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 20, 2010 3:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je supp....  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|