Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 3:54 pm Naslov poruke: Maketa sobe |
|
|
Ovo je za sada meni najdraža maketa u koju sam uložio mnogo truda,a rađena je od 21.11.2009. do 11.4.2010. Ovo je inače maketa sobe u jednom učeničkom domu u kojem boravim za vrijeme škole, a rađena je u mjerilu 1:15 vikendima i tijekom božićnih praznika. Kutija je od lesonita, poklopac od plexiglasa(na slici sa zaštitnom folijom), a sve ostalo je od svega ostaloga. Na natjecanju domova osvojio sam drugu nagradu u kategoriji instalacije(nažalost ne postoji više kategorija maketa). Maketa nema samo interijer već dio hodnika i dio fasade.Na jednoj slici fale novine na četvrtoj polici pa se vidi dio pravih novina koje su sada već prekrivene kako treba.
Nadam se da su vertikalne slike dopuštene, a ako nisu mi kažite pa ću to srediti.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomek2002
 | | Član od: 23 Ožu 2010 | | Poruke: 178 | | Mjesto: Podturen |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 4:40 pm Naslov poruke: |
|
|
e ovo je zaista realno...ovo je studentska soba ili?? svaka čast na maketi, koliko ti je trebalo vremena za izradu? _________________ volja uvijek dovodi do rezultata... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 4:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| tomek2002 Napisao/la: | | e ovo je zaista realno...ovo je studentska soba ili?? svaka čast na maketi, koliko ti je trebalo vremena za izradu? |
Vidim da ne čitaš,pročitaj uvodni tekst  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 4:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka čast. Izvrsno izgleda.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 5:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne, ovo nije studentska soba jer sam ja daleko još od studenta, 1.razred srednje.
Ima i slika izrade u kategoriji "Projekti u radu" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomek2002
 | | Član od: 23 Ožu 2010 | | Poruke: 178 | | Mjesto: Podturen |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 8:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | | tomek2002 Napisao/la: | | e ovo je zaista realno...ovo je studentska soba ili?? svaka čast na maketi, koliko ti je trebalo vremena za izradu? |
Vidim da ne čitaš,pročitaj uvodni tekst  |
moja isprika fakat nisam čitao tekst...al maketa je odlično ispala _________________ volja uvijek dovodi do rezultata... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 11:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično i idea i izrada, svaka čast!!!! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 07, 2010 8:45 am Naslov poruke: |
|
|
Odlično! Stvarno vrlo realno. Mislim da bi se ubuduće trebao posvetiti dioramama, onako kako to radi član ovog foruma NightHawk. Zaista imaš za to talenta.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Sri Jul 07, 2010 9:15 am Naslov poruke: |
|
|
Iskreno, da nema predzadnje slike rekao bih da nas muljaš i da si stavio slike svoje prave sobe! Stvarno si ovo napravio izvrsno i realno. Svaka čast, stvarno imaš talenta! _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 07, 2010 1:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao što rekoh u tvom drugom topiku o ovj maketu i radu, stvarno je odlična, svaka čast, neke slike možeš slobodno podvaliti kao prave  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Jul 07, 2010 1:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan posao, i izražen talent! Ja to tako nebi mogao nikada napraviti! posebno mi se sviđaju prekidači i štokovi prozora, ma odlično!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|