Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Markus
 | | Član od: 18 Kol 2008 | | Poruke: 215 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pet Jul 02, 2010 10:32 pm Naslov poruke: Helikopteri u 1:35 |
|
|
Zanimaju me slijedeći helikopteri u mjerilu 1:35. Tj, zanima me dali postoje ako netko slučajno zna:
UH-60 "Black Hawk" - bilo koja verzija
AH-64 "Apache" - može i D "Longbow"
Također me zanima kako stoje stvari što se tiče UAV američkih letjelica u istom mjerilu. Dali ih ima? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| momcha
| | Član od: 24 Tra 2008 | | Poruke: 267 | |
|
Upisano: Pet Jul 02, 2010 11:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Academy pravi tri verzije Hawk kelikoptera medju kojima je i Black Hawk.Italeri ga takodje ima,mada mislim da se teze nabavlja.Za Apacha nisam siguran ali znam da imas Cobru u par varijanti (isto Academy),od Dragona UH-1 par varijanti...itd. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fkova
 | | Član od: 24 Tra 2010 | | Poruke: 186 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 1:10 am Naslov poruke: |
|
|
Black Hawk u 35ici ima Dragon, imam ga ja doma. Iz razdoblja Somalije, dušu dalo za dioramu.. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Markus
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 11:09 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima za linkove i informacije! Pomoglo je puno.
@101Airborne - imaš li link ili nešto više? nemogu ga nać na netu. imaš možda link gdje si ga kupio itd? bi bio voljan prodat to mooooždaaaaa? ;D |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 11:48 am Naslov poruke: |
|
|
Da, imaš pravo, nemrem ga ni ja naći više..kupio sam ga davne 2004. godine u Land of Magicu u Frankopanskoj za 400kn..pa da ti budem iskren, čak bi ti ga i prodao da ne leži već godinama na vrhu police u nekom lošem stanju.. malo sam zajebo staklo ljepilom a na nekim dijelovima su ostali nanosi boje jer tada nisam ni približno imao brush... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Markus
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 5:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| A čovječe koja šteta... pa što ćeš s njim? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 6:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemam pojma..budući da nije za neki prezentabilni nastup, možda BHD diorama jednog dana..... _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 6:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Zabunio sam se, Italerijev je, al valjda zbog kvalitete sam mislio da je dragonov, davno je to bilo...
Evo slika..
Njegovo trenutno dugogodišnje stanje..
Velim, to sam krenuo radit prije 6 godina, farban je Chaos Black akrilnim crnim sprejem (muskolo otpada), okvire ručno, i nisam bio član foruma što je bitan detalj jer se nakon toga sve bitno promjenilo..... _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|