Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

T-34/85 Zvezda

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
imotskisuzuki

Član od: 13 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Čet Lip 24, 2010 8:07 pm    Naslov poruke: T-34/85 Zvezda Citiraj ovaj komentar

Vratio sam se nakon 20-tak dana sa broda pa sam zavrsio maketu, iako mi je prva nakon nekih 12 godina ima dosta grešaka ali meni je ok.
Zvezda nije neke kvalitete ali mi se sviđa jer se triba malo pomucit pa je i bit maketarsva ispunjen.
Sada mi je cilj složit cijelu kolekciju ovih ruskih mašina tako da sada biram idućeg i biti će bolji jer sve mi je veća i veća moja mala radiona alata, boja, itd, a i glava iskustva.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Lip 24, 2010 8:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tenk ko tenk je ok, al da si ga pretjero s baltom brate pretjero si ga... Confused
tolko blata nije bilo ni na mojim martama nakon metallice... Wink
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 2:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ok maketa, ali mene više zanima samo blato ,od ćeg je ,izgleda kao pravo?
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 2:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poštovani kolega CCCP...jesi ti ikada vidio u živo ili na dokumentarnim fotografijama kako tenk izgleda nakon samo kilometra ili dva kretanja po raskvašenom terenu? Bude blatnjav do guzice zapovjednika koji mu viri iz kupole. Wink

A jesi li siguran da si, nakon koncerta Metalice, na svoje marte obratio pažnju čim si ušao u kuću ili ipak tek nakon što te prošao dvodnevni mamurluk uzrokovan kombinacijom odličnog zvuka i kojim promilom alkohola, a u međuvremenu se za higijenu marti pobrinula gospođa majka? Wink

Osobno mislim da ostatak vozila previše čist ako su mu podvozje i dupe već toliko zablaćeni...no, to se lako riješi s malo suhe pastele.
imotskisuzuki

Član od: 13 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 10:01 am    Naslov poruke: Blato Citiraj ovaj komentar

Blato nekima puno, nekima taman, nekima malo.
Nikad prije nisam radio neka velika zaprljanja na maketama pa sam sada malo sebi dao oduska i da vidim kako to ide.

Blato u Rusiji je uobičajeno u proljeće poslije snijega kao i kamen u Dalmaciji, to isto blato je i usporilo a i zaustavilo Hitlera u Rusiji.

BLATO - cvijećarska spužva smrvljena
Boje: sand
rust po želji da se dobije nijansa blata

Ova spužva je idealna za sve od blata, teksture metala pa do hrapavih povrsina na modernim tenkovima.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 12:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ok blato je od smrvljene spužve,ali ćime si ga "ublatio" odnosno dobio kašu, samo bojom!?
Ili si dodavao drvofiks il neš drugo?
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 1:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

CCCP Napisao/la:

tolko blata nije bilo ni na mojim martama nakon metallice... Wink

Pa neznam za tvoje marte, al znam da je pijana rulja koju smo nas 10 sa sjeverne strane vukli do hitne svakih 15tak minuta bila ko ona posada merkave koju ima na slici ovdje na forumu.. Umire od smjeha Umire od smjeha Umire od smjeha

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 1:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

AleksandarMorozov Napisao/la:
Poštovani kolega CCCP...jesi ti ikada vidio u živo ili na dokumentarnim fotografijama kako tenk izgleda nakon samo kilometra ili dva kretanja po raskvašenom terenu? Bude blatnjav do guzice zapovjednika koji mu viri iz kupole. Wink

A jesi li siguran da si, nakon koncerta Metalice, na svoje marte obratio pažnju čim si ušao u kuću ili ipak tek nakon što te prošao dvodnevni mamurluk uzrokovan kombinacijom odličnog zvuka i kojim promilom alkohola, a u međuvremenu se za higijenu marti pobrinula gospođa majka? Wink

Osobno mislim da ostatak vozila previše čist ako su mu podvozje i dupe već toliko zablaćeni...no, to se lako riješi s malo suhe pastele.

Eh kolego Morozov, nismo mi djeca svi isti... Wink Da se pohvalim, ja nisam ni okusio nikakve tekučine osim kiše, a kada i idme van 1 piva maksimum... A marte... Pa očistio sam ih ja dan iza u kadi tuširanjem jedno 5-6 puta, glanco raznim četkama ripne i tako to, ijoš uvijek tu i tamo ima komad blata koji je zapeo... Rolling Eyes

A znam i za tenkove u rusiji... Mislim i ja bih ga do maloprije tolko zablatio... Ali sam promijeio mišljenje slušajuči iskusnije maketare sad na kupu zagreb, kad su mi objasnili da to suci baš i nevole jer se smatra da se time prekrivaju greške... Evil or Very Mad
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 1:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

CCCP Napisao/la:
AleksandarMorozov Napisao/la:

A znam i za tenkove u rusiji... Mislim i ja bih ga do maloprije tolko zablatio... Ali sam promijeio mišljenje slušajuči iskusnije maketare sad na kupu zagreb, kad su mi objasnili da to suci baš i nevole jer se smatra da se time prekrivaju greške... Evil or Very Mad

Kakve veze ima mišljenje sudaca sa Realnosti? Nemoj mješat kruške i jabuke sada. Morozov veli da ti kritika nevalja i dao ti je ok razlog zakej ti kritika nevalja.

Uostalom kada smo već kod sudaca i blačenja, mislim da se točno vidi na kakvim maketama se blatom prekirvaju greške a na kakvim ne a to sigurno znaju i sudci Wink
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma