Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/25 Chevy Impala "The Big Red One"
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 6:37 pm    Naslov poruke: 1/25 Chevy Impala "The Big Red One" Citiraj ovaj komentar

Pozdrav... Kao sto vidite poceo sam jos jednu maketu, a nisam dovršio ni jednu u zadnje vrijeme... Very Happy Postajem "pravi" maketar, ocito... Smile
Daklem radi se o Chevy Impali iz 1965... I neznam kaj da kazem osim da je auto ogroman i da sam zadovoljan kitom. Je da ima dosta Flash-a, ali ok, prezivit cu. Very Happy Auto ce biti crveni sa 23" felgama... Jos se razmisljam da li da felge ostavim cijele kromirane ili da krakove il srce kak hocete pofarbam u neki metalizer...
Evo malo slikica...

Razz

ovako nesto, samo vece felge i tamnija crvena...

Pa napokon malo boje Smile Blok motora

Pa malo maskiranja

te jos malo drugih boja

Nije prljavo nego je gruba tekstura plastike

Unutrasnjost otprilike ovakva... nisam nasao bolju sliku, ali ovo je kombinacija koju zelim. Very Happy

Malo maskiranja i nadam se da cu uspjet. Very Happy

Dvije mrcine ... Impala i Charger

I jedna impalica za kraj Very Happy Predivna

Vidimo se uskoro sa novim updateovima. Very Happy
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 7:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

'uskoro' je relativan pojam. Nemas vise skole, dnevne update zelim Razz
si odlucio za branik? Pliz nemoj ga stavljat, pliiiz. Bez branika je ubojica Twisted Evil

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 7:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A kakav ti je ono krater na zvonu mjenjaca? I nemoj samo s isprikom "kako se to nece vidjeti", srami se Wink Laughing Ako ce maska i branici biti u kromu onda glasam za ful krom felge
Shmeegy

PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 8:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

@low Neznam jos dal cu sa branikom ili bez... Smile Moram jos malo izmokapirat pa bumo vidli... Very Happy
@Shinobi haha znao sam da ces ti reagirat na krater... Pa zasto trosit kit i smirgl kad se to nece vidjet... Dole sam ga sredio, gore opce nije bitno. Smile Laughing

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 10:37 pm    Naslov poruke: Re: 1/25 Chevy Impala "The Big Red One" Citiraj ovaj komentar

Shmeegy Napisao/la:
I jedna impalica za kraj Very Happy Predivna

Vidimo se uskoro sa novim updateovima. Very Happy

Strava Shocked
Svaki put odvalim i radio bi nešto ovakvo a onda skužim da mi je u ormaru onih par šta mi ih je Low sredio davno iz USA. O naoružanju neću niti pričati.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Low
Gazda
PorukaUpisano: Sub Lip 12, 2010 9:26 am    Naslov poruke: Re: 1/25 Chevy Impala "The Big Red One" Citiraj ovaj komentar

P-51 Napisao/la:
Strava Shocked
Svaki put odvalim i radio bi nešto ovakvo a onda skužim da mi je u ormaru onih par šta mi ih je Low sredio davno iz USA. O naoružanju neću niti pričati.

ja ne znam sta ti cekas s tim? Laughing

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Sub Lip 12, 2010 11:07 am    Naslov poruke: Re: 1/25 Chevy Impala "The Big Red One" Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
P-51 Napisao/la:
Strava Shocked

ja ne znam sta ti cekas s tim? Laughing

Znaš ono, kad sam bio učenik/ student radio sam puno i sve od reda najbolje što sam znao, nisam imao ni love ni maket ni znanja. Danas imam sve na svijetu što sam ikad htio imati pa se prenemažem, pa mogao bi ovo pa ono pa ajde malo kupi i eto ga; ormari prepuni a volja 0 Embarassed
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Shmeegy

PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 6:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Radio sam dosta na motoru... ovo je skoro finalni izgled. Ide jos decal na air filter, jos popravljanje boje gdje treba i izravnavanje žica jer su cudne... Ovaj air compresor nije jos zaljepljen pa visi dole tj svo to remenje i pullyi jos nisu zaljepljeni na motor.

Kak je ovaj burazov HEMI mali Very Happy

Uglavnom... fora ce izgledat u engine bayu zato sto ce oko motora doc jos dosta raznoraznih crijeva pa ce biti popunjeno. Smile
pozz
Gazda
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 7:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

uuuuu kolko tu aftermarketa ima Very Happy
pulley faces dobro zgledaju, braided line ljepo dize ukupan dojam motora. Jedino ti fali neki oil filter. Pa daj okaci nesto...

PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 7:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Na trecoj slici se vidi oil filter. Smile
Gazda
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 9:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zbilja, gle malog fakera. Ostario sam ti ja, znas. Prvo sam senilan, sad sam i corav

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 9:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svaka čast.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 10:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nemoj pustati brata blizu mashine...mogao bi upasti u onaj kanjon na mjenjacu Laughing Salim se. Izgleda jako dobro, ces malo washati remenice? Ne bi bilo na odmet, da lagano izvuces detalje.
Shmeegy

PorukaUpisano: Pet Lip 25, 2010 11:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

^^^^
Budem ih washo... Very Happy
Fala momci.

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Sub Lip 26, 2010 12:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Uvijek postas neki napredak na ovome kad sam doma, a opet mi je otisla graficka kartica pa mi na ekranu sve izgleda cudno Confused
A s posla ili ne stignem komentirati ili zaboravim... Embarassed
Anyway, odlicna mi je ova Impala a i izbor felgi je na kraju pun pogodak Cool
I engine izgleda dobro, ali javim ti tocno u ponedjeljak kad bacim oko s kompa na poslu Razz
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed
Stranica 1/6

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma