Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 11, 2010 6:37 pm Naslov poruke: 1/25 Chevy Impala "The Big Red One" |
|
|
Pozdrav... Kao sto vidite poceo sam jos jednu maketu, a nisam dovršio ni jednu u zadnje vrijeme... Postajem "pravi" maketar, ocito...
Daklem radi se o Chevy Impali iz 1965... I neznam kaj da kazem osim da je auto ogroman i da sam zadovoljan kitom. Je da ima dosta Flash-a, ali ok, prezivit cu. Auto ce biti crveni sa 23" felgama... Jos se razmisljam da li da felge ostavim cijele kromirane ili da krakove il srce kak hocete pofarbam u neki metalizer...
Evo malo slikica...
ovako nesto, samo vece felge i tamnija crvena...
Pa napokon malo boje Blok motora
Pa malo maskiranja
te jos malo drugih boja
Nije prljavo nego je gruba tekstura plastike
Unutrasnjost otprilike ovakva... nisam nasao bolju sliku, ali ovo je kombinacija koju zelim.
Malo maskiranja i nadam se da cu uspjet.
Dvije mrcine ... Impala i Charger
I jedna impalica za kraj Predivna
Vidimo se uskoro sa novim updateovima.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Pet Lip 11, 2010 7:15 pm Naslov poruke: |
|
|
'uskoro' je relativan pojam. Nemas vise skole, dnevne update zelim
si odlucio za branik? Pliz nemoj ga stavljat, pliiiz. Bez branika je ubojica  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Lip 11, 2010 7:46 pm Naslov poruke: |
|
|
A kakav ti je ono krater na zvonu mjenjaca? I nemoj samo s isprikom "kako se to nece vidjeti", srami se Ako ce maska i branici biti u kromu onda glasam za ful krom felge _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Pet Lip 11, 2010 8:10 pm Naslov poruke: |
|
|
@low Neznam jos dal cu sa branikom ili bez... Moram jos malo izmokapirat pa bumo vidli...
@Shinobi haha znao sam da ces ti reagirat na krater... Pa zasto trosit kit i smirgl kad se to nece vidjet... Dole sam ga sredio, gore opce nije bitno.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Lip 11, 2010 10:37 pm Naslov poruke: Re: 1/25 Chevy Impala "The Big Red One" |
|
|
| Shmeegy Napisao/la: | I jedna impalica za kraj Predivna
Vidimo se uskoro sa novim updateovima.  |
Strava
Svaki put odvalim i radio bi nešto ovakvo a onda skužim da mi je u ormaru onih par šta mi ih je Low sredio davno iz USA. O naoružanju neću niti pričati. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sub Lip 12, 2010 9:26 am Naslov poruke: Re: 1/25 Chevy Impala "The Big Red One" |
|
|
| P-51 Napisao/la: | Strava
Svaki put odvalim i radio bi nešto ovakvo a onda skužim da mi je u ormaru onih par šta mi ih je Low sredio davno iz USA. O naoružanju neću niti pričati. |
ja ne znam sta ti cekas s tim?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sub Lip 12, 2010 11:07 am Naslov poruke: Re: 1/25 Chevy Impala "The Big Red One" |
|
|
| Low Napisao/la: | | P-51 Napisao/la: | Strava
ja ne znam sta ti cekas s tim?  |
Znaš ono, kad sam bio učenik/ student radio sam puno i sve od reda najbolje što sam znao, nisam imao ni love ni maket ni znanja. Danas imam sve na svijetu što sam ikad htio imati pa se prenemažem, pa mogao bi ovo pa ono pa ajde malo kupi i eto ga; ormari prepuni a volja 0  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Pet Lip 25, 2010 6:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Radio sam dosta na motoru... ovo je skoro finalni izgled. Ide jos decal na air filter, jos popravljanje boje gdje treba i izravnavanje žica jer su cudne... Ovaj air compresor nije jos zaljepljen pa visi dole tj svo to remenje i pullyi jos nisu zaljepljeni na motor.
Kak je ovaj burazov HEMI mali
Uglavnom... fora ce izgledat u engine bayu zato sto ce oko motora doc jos dosta raznoraznih crijeva pa ce biti popunjeno.
pozz _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pet Lip 25, 2010 7:24 pm Naslov poruke: |
|
|
uuuuu kolko tu aftermarketa ima
pulley faces dobro zgledaju, braided line ljepo dize ukupan dojam motora. Jedino ti fali neki oil filter. Pa daj okaci nesto... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Pet Lip 25, 2010 7:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Na trecoj slici se vidi oil filter.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pet Lip 25, 2010 9:16 pm Naslov poruke: |
|
|
zbilja, gle malog fakera. Ostario sam ti ja, znas. Prvo sam senilan, sad sam i corav _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Pet Lip 25, 2010 9:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| Svaka čast. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Lip 25, 2010 10:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemoj pustati brata blizu mashine...mogao bi upasti u onaj kanjon na mjenjacu Salim se. Izgleda jako dobro, ces malo washati remenice? Ne bi bilo na odmet, da lagano izvuces detalje. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Pet Lip 25, 2010 11:35 pm Naslov poruke: |
|
|
^^^^
Budem ih washo...
Fala momci. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 26, 2010 12:15 am Naslov poruke: |
|
|
Uvijek postas neki napredak na ovome kad sam doma, a opet mi je otisla graficka kartica pa mi na ekranu sve izgleda cudno
A s posla ili ne stignem komentirati ili zaboravim...
Anyway, odlicna mi je ova Impala a i izbor felgi je na kraju pun pogodak
I engine izgleda dobro, ali javim ti tocno u ponedjeljak kad bacim oko s kompa na poslu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|