Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Izlozba MSC Cuorgnè 2010

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
kru65mi

Član od: 28 Lis 2007
PorukaUpisano: Pon Lip 07, 2010 10:51 pm    Naslov poruke: Izlozba MSC Cuorgnè 2010 Citiraj ovaj komentar

U nedelju smo posjetili 2.izlozbu MSC u malom gradicu Cuorgnè ( u blizini Torina) pa da okacim malo slicica. Ima ih prilicno ali sam i ja prilicno lijen.
Ispred objekta je stajao jedan rashodovani MB 326, a unutra i njegov motor ( ako ikome zatreba imam i slike ). Izlozba je bila krcata dobrim maketama pa je bilo tesko odluciti sta slikati, iako sam najvise vremena proveo pred Normandijom ( 1x2 metra u 1/72)).Sve u svemu, proveli ugodan dan u dobrom drustvu i vratili se kuci s dvoja kola puna tudjih maketa za nasu izlozbu 19/29.06. Ali o tom po tom . . .
kruno

i za kral jedna s rucka . . .

zivili
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma