Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5785 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pon Svi 17, 2010 1:20 pm Naslov poruke: "L & M" Su-35/37 konverzijski set 1:48 |
|
|
Kupujmo hrvatsko!!Za Flankerofile napokon dugo očekivani set u prodaji po razumnoj prihvatljivoj cijeni u odnosu na slične originalne "SOL" setove koji se mogu danas vrlo rijetko naći u prodaji na e-Bay-u,ali dostižu nerazumno visoke cijene,a koje kvalitetom izrade neopravdavaju.
Na fotkama je "L & M" proizvod Su-35/37 konverzijski set 1:48, još nedostaju vertikalci ( u procesu izrade mastera su,ali ja sam prenestrpljiv da ih čekam,pa sam nabavio set bez vertikalaca,naknadno ću ih dobiti) i treći tip mlaznica=ispuha motora. Odvojeni je radom-nos od prednjeg dijela trupa sa kadom kokpita.Mislim da neće biti problema kod spajanja radoma i ostatka trupa,jer na oba dijela imamo višak istih panela ,pa možemo izabrati na kojem mjestu izvršiti brušenje,a da oba dijela dobro nalegnu.Moje osobno mišljenje je da se ovim odvojenim dijelom nosa i prednjeg dijela trupa dobije više mogućnosti primjene dijelova ovoga seta za izradu različitih vrsta Flankera,a ne samo za Su-35/37. Mlaznice TVC-motora su izlivene u 1 komadu,linije panela su poboljšane i bolje vidljive na većini dijelova seta.U setu su dvije kade kokpita,manja ( koja je slična originalnom SOL-u) je premale dubine,ali zato je dodana u set veća i točnija kada,kao i točno sjedalo K-36.Eto toliko za sada,samo jedan blitz-pregled novog seta na domaćem tržištu. Nastavak slijedi..........
Mlaznice:
Dio za prednju nogu:
Cijev za punjenjenje goriva:
 _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|