Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tanelorn
 | | Član od: 08 Tra 2005 | | Poruke: 784 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 2:37 pm Naslov poruke: 5. kup Zagreb - FOTKE |
|
|
Pozdrav,
Na kratko sam navratio na kup Zagreb pa prilazem ponesto slika. Natjecanje je odlicno organizirano, buvljak je na nivou, sve 5. Jedino imam neki dojam da je zrakoplovstvo ove godine nesto "podbacilo" ali u svakom se slucaju imalo sto za vidjeti.
Pohvale organizatorima i cestitke svima koji su sudjelovali. Nadam se da ce nam organizatori kasnije postat i rezultate a od mene nesto slika:
LP,
Sasha _________________ Last night fear knocked on my back door. Faith answered!
There was no one there! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 3:12 pm Naslov poruke: |
|
|
odlicne slike,najvise mi je drago sta vidim makete od nasih forumasa  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
bilo je lijepo vidim, samo slabo nesto brodova  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tanelorn
 | | Član od: 08 Tra 2005 | | Poruke: 784 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 6:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Na zalost brodova nije bilo Stvarno steta, to mi je inace najdraza kategorija za pogledat. Nadam se da ce iduci put bit bolje zastupljena  _________________ Last night fear knocked on my back door. Faith answered!
There was no one there! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špicfajer
| | Član od: 09 Pro 2009 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Kastela,Croatia |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 7:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Slike su super , a aviona ni u Varaždinu nije bilo osobito puno. Ali sam se odvalio na onu dioramu - mul, bicikla i grafit . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 7:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Žao mi je ko psu kaj nisam bio na natjecanju
Vidim da vam je bilo super... bilo bi dobro i pokazati koje su makete pobjedile...
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 7:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bio, vrlo ugodno, dobar buvljak i dobra ponuda maketa za kupovinu sa strane službenih shopova, u Mitje sam našao i novog IK 3 za kojeg me ModelHobiz malo vuče za nos. Vidio manje - više sve koje sam trebao vidjeti i htio i drago mi je. Pozdrav svima, odlična organizacija. Odvaljenje su mi Challenger II i MiG 17, vidjeti ih uživo...uf
Ove fotke su ti super, brodova nema, Essexe dođi po svoje!!!
Čestitam svim nagrađenim iako ih u ovom trenutku još neznam. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 8:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | Ja bio, vrlo ugodno, dobar buvljak i dobra ponuda maketa za kupovinu sa strane službenih shopova, u Mitje sam našao i novog IK 3 za kojeg me ModelHobiz malo vuče za nos. Vidio manje - više sve koje sam trebao vidjeti i htio i drago mi je. Pozdrav svima, odlična organizacija. Odvaljenje su mi Challenger II i MiG 17, vidjeti ih uživo...uf
Ove fotke su ti super, brodova nema, Essexe dođi po svoje!!!
Čestitam svim nagrađenim iako ih u ovom trenutku još neznam. |
...'bem mu , kako sam te mimoišao !? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 9:04 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | | ...'bem mu , kako sam te mimoišao !? |
potpisujem!!! kako!!! pa kakooo!!!!! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mrgud
 | | Član od: 03 Svi 2010 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
drago mi je da sam i to vidio čestitke svim pobijednicima i ostalima također  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZlatkoB Administrator
 | | Član od: 29 Svi 2006 | | Poruke: 184 | | Mjesto: Zg |
|
Upisano: Sub Svi 15, 2010 11:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Poštovane kolege ,
U ime organizatora maketarskog kluba David Schwarz zahvaljujem se svim natjecateljima i još jednom čestitam slavodobitnicima . Nadam se da ste uživali u prikazanim maketama i makatarskom druženju .
Rezultate natjecanja možete pogledati na linku :
http://www.mkdavidschwarz.hr/Pages.aspx?HeadId=23&PageIdent=Pages.aspx&PagesId=65&GroupId=33&Rnd=232612584
U želji da privedemo kraju dodjelu nagrada , nažalost nam se potkrala greška , te smo nagrade našeg sponzora časopisa Aeronautika zaboravili predati zaslužnim pobjednicima . Ovim se ispričavam našem sponzoru časopisa Aeronautika na propustu . Pobjednik u kategoriji Best of the show Domagoja Kamenjarina dobio je sponzorov ručni sat , a jednogodišnje pretplate na časopis Aeronautika dobili su juniori Tibor Keser i Ivan Pavrlišek pobjednici kategorija zrakolovi 1/72 i 1/48 ( JZ1 i JZ2 ) i te senior Slavko Bugarski pobjednik kategorije zrakoplovi iz Hrvatske povjesti ( Z5 ) . Ovim putem bih molio pobjednike navedenih kategorija da mi se jave na PM kako bi organizirali primopredaju nagrade uz minimum zakašnjenja ,
Nažalost opet je neodgovorni fotograf izazvao još jedno ošečivanje maketa .
Kolegi Damiru ispričavam se zbog nemilog događaja i nadam se da ćeš nam oprostiti ovaj propust u osiguranju izloženih maketa .
Kolege maketari pozivam Vas da se opet nađemo za godinu dana na 6.Kup-u Zagreb .
S štovanjem
Zlatko _________________ Pozdrav Zlatko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Ned Svi 16, 2010 9:41 am Naslov poruke: |
|
|
| Hvala organizatorima, čestitke svima. Unatoč katastrofalnom vremenu, bilo je lijepo i ugodno. Vidimo se slijedeće godine. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 16, 2010 10:15 am Naslov poruke: |
|
|
Cestitke organizatorima i nagradenima.... meni je bilo super, vidio par dragih ljudi dobro se najeo, posebne cestitke na onim staklenim plaketama, stvarno prekrasno izgledaju... Vidimo se iduce godine  _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|