Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

BMW AC Scnitzer S5
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mrgud

Član od: 03 Svi 2010
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 6:20 pm    Naslov poruke: BMW AC Scnitzer S5 Citiraj ovaj komentar

Stigla maketa za nevjerovatnih (bar meni) tjedan dana iz Hong Konga Shocked

Na žalost s njom ću se počet zabavljat tek početkom 6mj dok mi prođu rokovi a i dok pribavim sav materijal

A i planiram još prije početka slaganja ove složit nešto drugo, čisto da se malo spraksiram Very Happy

Evo slika:

i pomocnik Cool

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 7:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ah,da...jedan koji mi(zasada fali)...Kakvi su planovi? OOB ili se spremaju promjene nekakve? To je Fujimi? Unutrasnjost mi se cini siromasna kao i kod moje kockice Confused Ed,da, kad slikas izvadi djelove iz vrecica, malo su mutni ovako. I pazi na pomocnika, da ne bi bilo u oglasima "Trazim taj i taj dio jer mi ih je pas prozvakao" Wink Laughing
mrgud

PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 7:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hehe, pomočnik je pod kontrolom Razz je Fujimi je, ne znam zašto su mi ovako loše slike, slikano je sa LG arenom koja ima 5megapixelnu kameru, trebo sam se malo poigrat s fokusom i sa flešom, bolje bi ispalo, i drugi put ću izvadit iz vrečice Cool
za OOB ne znam što znači Very Happy ali ako se odnosi na ne promijene onda da Laughing neću ništa mjenjat, ipak mi je skoro pa prvi put Very Happy
Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 7:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mrgud Napisao/la:

za OOB ne znam što znači Very Happy ali ako se odnosi na ne promijene onda da Laughing neću ništa mjenjat, ipak mi je skoro pa prvi put Very Happy

OOB - Out Of Box Wink
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 10:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vec stigla? to je stvarno brzo Very Happy
da, mozda je bolje da za prvu maketu nista ne eksperimentiras i da ju slozis kako su fujimijevci i zamislili. kad se malo spraksas i skuzis neke stvari, ima maketa za preradjivanje..... Twisted Evil

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 11:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sorry na OT

Low Napisao/la:
ima maketa za preradjivanje..... Twisted Evil

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
mrgud

PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 12:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

stigle mi neke boje koje sam naručio prek ebaya iz čajne:

jel ova krom boja dobra za auspuh, lajsne oko prozora, itd., il sam za to trebao uzet neku drugu srebrnu Rolling Eyes

i šta mislite jesam li pogodio boju za "imitaciju kože"

htio bih nešto ovakvo (nije moj rad Very Happy ):

Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 12:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za početak, imaš super pomoćnika Very Happy
Nadalje, ova krom boja će ti za sad biti sasvim ok za lajsne, ali ubuduće razmisli o nabavki BMF-a iliti "Bare Metal Folije"...
To je tanka samoljepiva folija sa iznimno realnim krom efektom namijenjena upravo za takve stvari...
Doduše, ne bih rekao da ovaj auto ima kromane lajsne oko šajbi Confused Prije će biti gumene crne Wink
Shto se boje za unutrašnjost tiče, isto može proći ali sretnija Tamiyina nijansa za boju kože možda bi bila bi XF-51 Buff Cool

PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 12:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

PowerPlant Napisao/la:
Za početak, imaš super pomoćnika Very Happy
Nadalje, ova krom boja će ti za sad biti sasvim ok za lajsne, ali ubuduće razmisli o nabavki BMF-a iliti "Bare Metal Folije"...
To je tanka samoljepiva folija sa iznimno realnim krom efektom namijenjena upravo za takve stvari...
Doduše, ne bih rekao da ovaj auto ima kromane lajsne oko šajbi Confused Prije će biti gumene crne Wink
Shto se boje za unutrašnjost tiče, isto može proći ali sretnija Tamiyina nijansa za boju kože bila bi XF-51 Buff Cool

hvala Very Happy

evo jedan šnicer http://img188.imageshack.us/img188/2162/18798330.jpg , doduše moj bi trebao bit metalik plavi (šifra TS-53) pa ću još vidjet jel sretnije to srebrno farbat ili crno tj plavo Smile

si mislio xf-51 ili 57 ? 51 je po tablici onak zelenkasta, al dobro za prvu maketu bit će dobra i ova deset yellow
Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 12:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mrgud Napisao/la:
si mislio xf-51 ili 57 ? 51 je po tablici onak zelenkasta, al dobro za prvu maketu bit će dobra i ova deset yellow

Ma da... sorry, riječ je o XF-57 Embarassed

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 12:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma jeli mi se cini ili je ova pitura za kozu polu prazna?
P.S.fali ti jedna tipka na tastaturi Wink Laughing
mrgud

PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 1:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

josipww2 Napisao/la:
ma jeli mi se cini ili je ova pitura za kozu polu prazna?
P.S.fali ti jedna tipka na tastaturi Wink Laughing

tak su sve, to je očito mjerica 10ml
a tastatura, to je "gejmerska" tastatura Very Happy
Natrag na vrh
bugy1

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Ned Svi 30, 2010 6:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mrgud Napisao/la:

jel ova krom boja dobra za auspuh, lajsne oko prozora, itd., il sam za to trebao uzet neku drugu srebrnu

Za mene je najbolja krom boja još uvik od Model Mastera 1790 enamel. Sve ostale su mi nekako manje realne. Paziti moraš, da sa akrilnom bojom ne ideš preko enamel boje. Obrnuto ide.
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Ned Svi 30, 2010 8:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bugy1 Napisao/la:

Paziti moraš, da sa akrilnom bojom ne ideš preko enamel boje. Obrnuto ide.

koje su posljedice ako akrilnom bojom prođes preko enamelke,ja sam to sapravio na jednoj maketi i nije bilo nikakvih posljedica,a da budem iskren prvi put cujem ovo,znam da se ne smiju međusobno mijesati akrilke i enamelke,ali kad je boja suha mislim da moze ic i jedna i druga preko Wink
ispravite me ako grijesim Very Happy
bugy1

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Ned Svi 30, 2010 8:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Koliko ja znam je akril malo agresivniji kad ga stavljaš preko enamela.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed
Stranica 1/4

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma