Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| botom
 | | Član od: 09 Tra 2010 | | Poruke: 2 | | Mjesto: nis |
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 6:50 pm Naslov poruke: muzej |
|
|
| Hvala,znaci ne vrijedi ici tamo.Onda cu u Mali Iz, cuo sam da tamo ima odlicnih brodomaketara.Posto sam ja maketar dvije godine svaka razmena iskustva bit ce mi dobrodosla.Inace mnogo mi je pomogao Gasa iz Nisa i Zeljko iz Beograda(www,brodomaketar.net).Takvu neposrednost i otkrivanje tajni maketarstva jos nisam vidio. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 7:23 pm Naslov poruke: Re: muzej |
|
|
| botom Napisao/la: | | Hvala,znaci ne vrijedi ici tamo.Onda cu u Mali Iz, cuo sam da tamo ima odlicnih brodomaketara.Posto sam ja maketar dvije godine svaka razmena iskustva bit ce mi dobrodosla.Inace mnogo mi je pomogao Gasa iz Nisa i Zeljko iz Beograda(www,brodomaketar.net).Takvu neposrednost i otkrivanje tajni maketarstva jos nisam vidio. |
U malom Ižu na Knežu ( luka Knež) imaš stalni postav maketa kao izložbu....u staroj uljari, odnah iza dućana
ako ides brodom, ne trajektom, iskrcas se u Komoševi ( ne znam dal staje u Knežu) i fina setnja petnaest minuta uz more do Kneža..
Ostaviš rivu s desne strane, i samo do kraja luke - tu na lijevoj strani ti je ducan, i iza toga muzej na ''trgu'' kod spomenika
ak je zakljucano pitaj u ducanu tko ima kljuc
e sad, koliko ce bit razmjene iskustva, ne znam ...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|