Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Remy
 | | Član od: 29 Ruj 2008 | | Poruke: 53 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 7:52 am Naslov poruke: Plava boja na kubanskim migovima? |
|
|
Moje je pitanje, koje je nijanse plava boja na kubanskim migovima i mil-ovima? Link na web str. prilažem, ali zanemarite priložen tekst jer mišljenja sam da fotografije ne potvrđuju izjave.
http://www.acig.org/artman/publish/article_554.shtml
Ako sam pogriješio temu, molim moderatore da premjeste moj post.
pozdrav, _________________ We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Legenda
| | Član od: 25 Jul 2006 | | Poruke: 67 | | Mjesto: SRN |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 6:06 pm Naslov poruke: Cuban Migs |
|
|
2 puta sam bio na Cubi (1987 i 1991)i ukupno tri puta sam imao srecu biti na cubanskim vojnim aerodromima . Vidio sam razne migove 15,17,21,23
(nikad 29)...nikakav je imao neku plavu boju (dole ok...svetlo plavo)...oni su bili potpuno srebrni, ili su imali razne tro ilicetverobojne sheme sivo/zeleno, ili Zeleni,brown,oker, sand, neki su imali shemu kao neki Saab Viggen svetlo/tamno zeleno, i jos neki....ali nitkakvi operacional mig kojega sam ja vidio je imao te plave boje...
meni se cini da su te Muzeum migove farbali jer su slucajno imali par kante ove plave boje...i da je to neki Muzeum fake...
ako netko ima fotku plavog Migonja u upotrebi, neka pokaze...bilo bi zanimljivo kao Motiv... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 6:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Moguce da su ti migovi obojani isto kao sto su obojani i oni izlozeni avioni i helikopteri na Zemuniku sto nema veze s vezom, pa si sad neki strani maketari razbijaju glavo o tim shemama!  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|