Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 6:28 pm Naslov poruke: Proljetni sajam militarije i izložba HUVM-a |
|
|
U subotu 17. travnja održan je proljetni sajam militarije u organizaciji Hrvatske udruge dragovoljaca Domovinskog rata i Hrvatske udruge kolekcionara militarije "Trolist", popraćen prigodnom izložbom radova Hrvatske udruge vojnih minijaturista.
Evo fotografija kako je bilo.

flick: poruka promijenjena dana: Ned Ruj 22, 2013 6:14 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 6:43 pm Naslov poruke: |
|
|
super slike,jeli kaciga ss na prodaju,a ako nije je znate di ima nabavit opcenito vojne kacige??? _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 6:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| josipww2 Napisao/la: | | super slike,jeli kaciga ss na prodaju,a ako nije je znate di ima nabavit opcenito vojne kacige??? |
ebay? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 6:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | | josipww2 Napisao/la: | | super slike,jeli kaciga ss na prodaju,a ako nije je znate di ima nabavit opcenito vojne kacige??? |
ebay? |
dobro hvala,ali jel postoje neki domaci ducani antikviteta ili tako nesto gdje se prodaju _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 6:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Je bila je na prodaju.Sve kaj se vidi na slikama je na prodaju.Možeš ju kupiti na sajmovima militarije u Zg-u. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odlične slike! Svaka čast organizatorima! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 7:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | Je bila je na prodaju.Sve kaj se vidi na slikama je na prodaju.Možeš ju kupiti na sajmovima militarije u Zg-u. |
ok hvala na informacijama,jos me zanima jeso to prave ili replike,kakve su cijene i oce bit jos koji sajam militarije? _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 7:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| josipww2 Napisao/la: | | Strina Napisao/la: | | Je bila je na prodaju.Sve kaj se vidi na slikama je na prodaju.Možeš ju kupiti na sajmovima militarije u Zg-u. |
ok hvala na informacijama,jos me zanima jeso to prave ili replike,kakve su cijene i oce bit jos koji sajam militarije? |
Cijene su barem meni bile paprene za kacigu nisam pitao ali neke stvari koje se mogu jeftino kupiti prek neta ili barem jeftinije tu su bile preko 100 Eura.Dok recimo za neke stvari npr. vojne oznake HV-a ili strane vojske i policije su bile jeftine u cjenovnom rasponu od 10 do 100kn.Neke rijetke su naravno skuplje ali u načelu vrlo prihvaljivo.Ja sam za 20 kn kupio dvije lijepe oznake francuske Gendarmerie tako da ovisi što tražiš.Večinom su replike iako su trgovci za neke stvari tvrdili da je original (a to nije).
Što se tiče daljnih sajmova sudeći po kontaktima koje je HUVM ostvario na tom sajmu moglo bi se reć da su ljudi zainteresirani doći i prodavati na natjecanje Crna Kraljica.Tako da kažem, natjecanje je jako daleko a i ljudi su čudna bića pa neću reć sigurno dolaze nego recimo 60 % sigurno da če neki doć i prodavati svoje kolekcije.
Mi ćemo naravno sve napraviti u svojoj moči da ih dovedemo gore. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 7:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | josipww2 Napisao/la: | | Strina Napisao/la: | | Je bila je na prodaju.Sve kaj se vidi na slikama je na prodaju.Možeš ju kupiti na sajmovima militarije u Zg-u. |
ok hvala na informacijama,jos me zanima jeso to prave ili replike,kakve su cijene i oce bit jos koji sajam militarije? |
puno hvala na odgovoru
Cijene su barem meni bile paprene za kacigu nisam pitao ali neke stvari koje se mogu jeftino kupiti prek neta ili barem jeftinije tu su bile preko 100 Eura.Dok recimo za neke stvari npr. vojne oznake HV-a ili strane vojske i policije su bile jeftine u cjenovnom rasponu od 10 do 100kn.Neke rijetke su naravno skuplje ali u načelu vrlo prihvaljivo.Ja sam za 20 kn kupio dvije lijepe oznake francuske Gendarmerie tako da ovisi što tražiš.Večinom su replike iako su trgovci za neke stvari tvrdili da je original (a to nije).
Što se tiče daljnih sajmova sudeći po kontaktima koje je HUVM ostvario na tom sajmu moglo bi se reć da su ljudi zainteresirani doći i prodavati na natjecanje Crna Kraljica.Tako da kažem, natjecanje je jako daleko a i ljudi su čudna bića pa neću reć sigurno dolaze nego recimo 60 % sigurno da če neki doć i prodavati svoje kolekcije.
Mi ćemo naravno sve napraviti u svojoj moči da ih dovedemo gore. |
tek sam sad vidio a sam stavio samo citate a zaboravito vam zahvalit  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan
josipww2: poruka promijenjena dana: Pon Tra 19, 2010 8:44 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Pon Tra 19, 2010 8:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Društvo svaka čast  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 1:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Super ak će biti na CK! _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepo, nadm se da ih vidimo i gore! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|