Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Zamolba za kolege koji idu u Moson

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Miros

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Osijek/Tenja
PorukaUpisano: Sri Tra 07, 2010 6:03 pm    Naslov poruke: Zamolba za kolege koji idu u Moson Citiraj ovaj komentar

Ove godine ne idem, ali sam nešto sa Željkom koji ide u subotu u Moson dogovorio da mi ponese na natjecanje spitfajera.

Međutim trebam uslugu prijevoza makete natrag u RH, kako Željko neće biti do kraja, jel ima netko od vas koji se budete natjecali mjesta i volje da mi pokupi maketu i doveze u RH, a recimo da mi ju i pričuva do zagrebačke tekme ili već kako se dogovorimo.

Ako je netko voljan nek mi se hitno javi na PP ili direkt na 0959046701

Hvala.
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 10:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U pravilima sam pročitao da organizator ne dopušta donošenje makete umjesto nekog drugoga, po principu da jedan čovjek donese više maketa od kolega. Tako te ista osoba koja nosi maketu treba i odglumiti ako dobiješ nagradu, a da se pri tome ne dogodi da preuzme npr. i svoju ili još nečiju nagradu. Ne znam koliko je ovo pravilo provedivo u praksi, ali svakako treba na njega misliti ako ti maketa bude nagrađena. Isto tako su naveli da zabranjuju micanje ili pospremanje bilo koje od maketa prije završetka ceremonije dodjele. Da li će i to rigorozno provoditi, ne znam. Očito organizatori žele privući što više osoba i žele izbjeći dodjelu sa 20-tak maketara u praznoj dvorani.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Luftwaffe

Član od: 19 Lip 2008
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 11:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vezano za ovo sto je Grunf rekao...
Prosle godine sam nosio maketu jednog mog druga i na njegovo ime prijavio i kasnije pokupio njegovu nagradu i nije bilo nikakvih problema, jesu li menjali nesto za ovu godinu?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Miros

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Osijek/Tenja
PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 12:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma ja ću riskirati, ak ju diskvalificiraju, nek, šta da se radi, pravila su da se nekad i krše Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma