Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1046 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Sri Tra 07, 2010 6:03 pm Naslov poruke: Zamolba za kolege koji idu u Moson |
|
|
Ove godine ne idem, ali sam nešto sa Željkom koji ide u subotu u Moson dogovorio da mi ponese na natjecanje spitfajera.
Međutim trebam uslugu prijevoza makete natrag u RH, kako Željko neće biti do kraja, jel ima netko od vas koji se budete natjecali mjesta i volje da mi pokupi maketu i doveze u RH, a recimo da mi ju i pričuva do zagrebačke tekme ili već kako se dogovorimo.
Ako je netko voljan nek mi se hitno javi na PP ili direkt na 0959046701
Hvala. _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 10:11 am Naslov poruke: |
|
|
U pravilima sam pročitao da organizator ne dopušta donošenje makete umjesto nekog drugoga, po principu da jedan čovjek donese više maketa od kolega. Tako te ista osoba koja nosi maketu treba i odglumiti ako dobiješ nagradu, a da se pri tome ne dogodi da preuzme npr. i svoju ili još nečiju nagradu. Ne znam koliko je ovo pravilo provedivo u praksi, ali svakako treba na njega misliti ako ti maketa bude nagrađena. Isto tako su naveli da zabranjuju micanje ili pospremanje bilo koje od maketa prije završetka ceremonije dodjele. Da li će i to rigorozno provoditi, ne znam. Očito organizatori žele privući što više osoba i žele izbjeći dodjelu sa 20-tak maketara u praznoj dvorani. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 11:04 am Naslov poruke: |
|
|
Vezano za ovo sto je Grunf rekao...
Prosle godine sam nosio maketu jednog mog druga i na njegovo ime prijavio i kasnije pokupio njegovu nagradu i nije bilo nikakvih problema, jesu li menjali nesto za ovu godinu? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1046 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 12:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma ja ću riskirati, ak ju diskvalificiraju, nek, šta da se radi, pravila su da se nekad i krše  _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|