Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Sri Ožu 31, 2010 6:09 pm Naslov poruke: Boja stajnih trapova MIG 21-93 |
|
|
| Pozdrav pre svega ,nakon trazenja po netu nasao sam boje unutrasnjosti stajnog trapa kod MIG-a 21bis (mesavine zelene i neke zlatne bar mi se tako cini)posto radim maketu MIG-a 21-93 interesuje me da li su i tu u pitanji iste boje za stajne trapove trazio sam slike ali ne nadjih nista za doticni avion,pa ako neko zna nesto vise neka se javi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Čet Tra 01, 2010 8:37 am Naslov poruke: |
|
|
Jel tebi treba boja stajnog trapa ili prostora stajnog trapa (wheelbaya). Znači stajni trap ti je svjetla sivo-plava, wheelbay je nekekva boja mesinga ako znaš šta je to, možda malo na zelenu. To je nekekvi antikorozivni prajmer, nešto kao američki cink kromat. Ne postoji točna nijansa (poznata) nego probaj smješat nešto _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Čet Tra 01, 2010 10:34 am Naslov poruke: |
|
|
| Uh da u pravu si nisam se dobro izrazio mislio sam na prostor stajnog trapa tj.na "koseve".Hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|