Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 3:10 pm Naslov poruke: Prijedlog za GB Jagdpanther |
|
|
Predlažem jedan usko specijaliziran GB, za razliku od dosadašnjih koji su po kriterijima svi bili vrlo široko postavljeni. Osobno me zanima kako bi izgledao rezultat kad bi svi radili istu maketu. Dakle, moj je prijedlog Dragon, 1/35 Jagdpanther (late). Kao slobodu izbora bi predložio jedino šemu bojanja i dorade makete po želji autora. Što kažete? Traži se 5 dobrovoljaca, dakle još 4 osim mene. Ako ozbiljno prionemo, trebali bi dovršiti makete u roku od 1 god.(Nemojte se smijati na ovo-ozbiljno prionemo/godinu dana...većina nas koji radimo i imamo obitelji nemamo puno vremena za maketarenje!) _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3260 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 3:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bih se priključio, no imam nekoliko maketa u radu
no imam jagdpanthera naručenoga, i nadam se da ću ga imati slijedeći tjedan u rukama pa ćemo onda vidjeti dali ću sudjelovati.
Tu mi je i Su-27 GB i Mi-26 koje sam mislio imati za Crnu Kraljicu
Ili možda bolje Dragon GB, da privučemo više sudionika, jel sada je puno ljudi podebljalo svoje stashove sa fenomenalnim Dragon maketama!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
hahahaha...
Ok, ja sam za ako će taj rok doista biti do godinu dana. To je odgovarajući vremenski period.
Imam taj model na lageru, stoga se eto i ja priključujem GB Jagdpanther. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zond
 | | Član od: 25 Sij 2009 | | Poruke: 429 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 3:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Imam ranog i kasnog Jagdpanthera u špajzi i volio bih se pridružiti no prilično sam spor u radu (manjak svega ) tako da (ako se pridružim) sam za što duži vremenski rok.
Možda bi samo Dragon bilo malo preširoko, eventualno bih proširio GB na ranu i kasnu varijantu Jagdpanthera.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 3:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma ne, ja sam samo predložio
Komotno prekočite moj prijedlog  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako nabavim primjerak,ja sam za  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 3:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, već nas je 4 zainteresiranih. Ja ne bi širio temu iz razloga koje sam već naveo, rok bi bio 1 godina od kad dogovorimo početak. I ja radim svašta drugo, ali me GB tjera na dovršenje makete, posebno ako ga započnem-sram me da ne dovršim maketu kad sam već nagovorio druge . Barakuda, super da si se javio kao znalac za oklop. Ajmo, traži se još jedan dobrovoljac! _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 3:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Evo, već nas je 4 zainteresiranih. Ja ne bi širio temu iz razloga koje sam već naveo, rok bi bio 1 godina od kad dogovorimo početak. I ja radim svašta drugo, ali me GB tjera na dovršenje makete, posebno ako ga započnem-sram me da ne dovršim maketu kad sam već nagovorio druge . Barakuda, super da si se javio kao znalac za oklop. Ajmo, traži se još jedan dobrovoljac! | Kolega ja smrdim ?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 3:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Andrej Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | Evo, već nas je 4 zainteresiranih. Ja ne bi širio temu iz razloga koje sam već naveo, rok bi bio 1 godina od kad dogovorimo početak. I ja radim svašta drugo, ali me GB tjera na dovršenje makete, posebno ako ga započnem-sram me da ne dovršim maketu kad sam već nagovorio druge . Barakuda, super da si se javio kao znalac za oklop. Ajmo, traži se još jedan dobrovoljac! | Kolega ja smrdim ?  | Ni najmanje -dok sam pisao post nisam vidio tvoj. Mlade snage su svakako dobrodošle. Sad da samo svi potvrdimo sudjelovanje i da se dogovorimo oko početka. Naravno, stoji otvorena ponuda za sve ostale koji se hoće pridružiti. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 6:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slažem se s Zondom. Eto možda da suzimo GB na rani i kasni Jagdpanther od Dragona u 1:35. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 6:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam isto za. Međutim nisam kupovao ovog Jagdpanthera u LOMu iz razloga jer sam na onoj akciji iz HLJ-a kupio Dragonov Jagdpanther Early. A i imam već složenog Italerijevog Jagdpanthera Late.
Jest da je ovaj Late sad bio bagatela, ali mi nije bio neki prioritet.
Ako se odluči samo na Late varijantu onda bih ga još pokušao i potražiti u LOMu ako ga imaju još, ako ga nemaju.... onda sretno i držim vam fige da uspije projekt  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Sri Ožu 03, 2010 6:55 pm Naslov poruke: |
|
|
pa bolje i rani i kasni, biti će zanimljivo pratiti vas tenkiste kako radite, da mogu i ja kupiti iskustva!
A i kolega Falcon bi se isto tako pridružio, samo nećemo još brzati dok ne budemo imali makete u rukama  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Čet Ožu 04, 2010 9:29 am Naslov poruke: |
|
|
OK, onda nek bude rani ili kasni, samo da je Dragon 1/35. Kad svi budu imali makete, onda možemo početi. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Čet Ožu 04, 2010 4:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja ću se potrudit kroz jedno tjedan dana nabavit svoj primjerak,rezerviran je u LOM-u i samo čeka mene  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
|
Upisano: Čet Ožu 04, 2010 8:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Ok, vidim da nas ima. Eto, dogovoreno je. Dragon u 1:35 Jagdpanther early/late. Moj je već na lageru...znam da Bero ima early ..Grunf, Mario. Tu je i moj imenjak To nas je već 5. Ako ima još tko zaineteresiran samo nek se javi na topic. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|