Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Prijedlog za GB Jagdpanther
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 3:10 pm    Naslov poruke: Prijedlog za GB Jagdpanther Citiraj ovaj komentar

Predlažem jedan usko specijaliziran GB, za razliku od dosadašnjih koji su po kriterijima svi bili vrlo široko postavljeni. Osobno me zanima kako bi izgledao rezultat kad bi svi radili istu maketu. Dakle, moj je prijedlog Dragon, 1/35 Jagdpanther (late). Kao slobodu izbora bi predložio jedino šemu bojanja i dorade makete po želji autora. Što kažete? Traži se 5 dobrovoljaca, dakle još 4 osim mene. Very Happy Ako ozbiljno prionemo, trebali bi dovršiti makete u roku od 1 god.(Nemojte se smijati na ovo-ozbiljno prionemo/godinu dana...većina nas koji radimo i imamo obitelji nemamo puno vremena za maketarenje!)

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 3:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja bih se priključio, no imam nekoliko maketa u radu Cool

no imam jagdpanthera naručenoga, i nadam se da ću ga imati slijedeći tjedan u rukama Cool pa ćemo onda vidjeti dali ću sudjelovati.
Tu mi je i Su-27 GB i Mi-26 koje sam mislio imati za Crnu Kraljicu
Cool

Ili možda bolje Dragon GB, da privučemo više sudionika, jel sada je puno ljudi podebljalo svoje stashove sa fenomenalnim Dragon maketama!! Idea
Natrag na vrh
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 3:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hahahaha... Laughing
Ok, ja sam za ako će taj rok doista biti do godinu dana. To je odgovarajući vremenski period.
Imam taj model na lageru, stoga se eto i ja priključujem GB Jagdpanther.
Natrag na vrh
Zond

Član od: 25 Sij 2009
PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 3:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imam ranog i kasnog Jagdpanthera u špajzi i volio bih se pridružiti no prilično sam spor u radu (manjak svega Rolling Eyes ) tako da (ako se pridružim) sam za što duži vremenski rok.

Možda bi samo Dragon bilo malo preširoko, eventualno bih proširio GB na ranu i kasnu varijantu Jagdpanthera. Very Happy
Natrag na vrh
mariok

PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 3:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma ne, ja sam samo predložio

Komotno prekočite moj prijedlog Very Happy
Natrag na vrh
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 3:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako nabavim primjerak,ja sam za Very Happy
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 3:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo, već nas je 4 zainteresiranih. Ja ne bi širio temu iz razloga koje sam već naveo, rok bi bio 1 godina od kad dogovorimo početak. I ja radim svašta drugo, ali me GB tjera na dovršenje makete, posebno ako ga započnem-sram me da ne dovršim maketu kad sam već nagovorio druge Embarassed . Barakuda, super da si se javio kao znalac za oklop. Very Happy Ajmo, traži se još jedan dobrovoljac!

Natrag na vrh
Andrej

PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 3:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Evo, već nas je 4 zainteresiranih. Ja ne bi širio temu iz razloga koje sam već naveo, rok bi bio 1 godina od kad dogovorimo početak. I ja radim svašta drugo, ali me GB tjera na dovršenje makete, posebno ako ga započnem-sram me da ne dovršim maketu kad sam već nagovorio druge Embarassed . Barakuda, super da si se javio kao znalac za oklop. Very Happy Ajmo, traži se još jedan dobrovoljac!
Kolega ja smrdim ? Twisted Evil
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 3:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Andrej Napisao/la:
Grunf Napisao/la:
Kolega ja smrdim ? Twisted Evil
Ni najmanje Very Happy -dok sam pisao post nisam vidio tvoj. Mlade snage su svakako dobrodošle. Sad da samo svi potvrdimo sudjelovanje i da se dogovorimo oko početka. Naravno, stoji otvorena ponuda za sve ostale koji se hoće pridružiti.

Natrag na vrh
barakuda

PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 6:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slažem se s Zondom. Eto možda da suzimo GB na rani i kasni Jagdpanther od Dragona u 1:35.
Natrag na vrh
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 6:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam isto za. Međutim nisam kupovao ovog Jagdpanthera u LOMu iz razloga jer sam na onoj akciji iz HLJ-a kupio Dragonov Jagdpanther Early. A i imam već složenog Italerijevog Jagdpanthera Late.
Jest da je ovaj Late sad bio bagatela, ali mi nije bio neki prioritet.
Ako se odluči samo na Late varijantu onda bih ga još pokušao i potražiti u LOMu ako ga imaju još, ako ga nemaju.... onda sretno i držim vam fige da uspije projekt Very Happy
Natrag na vrh
mariok

PorukaUpisano: Sri Ožu 03, 2010 6:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pa bolje i rani i kasni, biti će zanimljivo pratiti vas tenkiste kako radite, da mogu i ja kupiti iskustva! Cool

A i kolega Falcon bi se isto tako pridružio, samo nećemo još brzati dok ne budemo imali makete u rukama Cool
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
PorukaUpisano: Čet Ožu 04, 2010 9:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

OK, onda nek bude rani ili kasni, samo da je Dragon 1/35. Kad svi budu imali makete, onda možemo početi.

Natrag na vrh
Andrej

PorukaUpisano: Čet Ožu 04, 2010 4:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja ću se potrudit kroz jedno tjedan dana nabavit svoj primjerak,rezerviran je u LOM-u i samo čeka mene Very Happy
Natrag na vrh
barakuda

PorukaUpisano: Čet Ožu 04, 2010 8:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ok, vidim da nas ima. Eto, dogovoreno je. Dragon u 1:35 Jagdpanther early/late. Moj je već na lageru...znam da Bero ima early Wink ..Grunf, Mario. Tu je i moj imenjak Very Happy To nas je već 5. Ako ima još tko zaineteresiran samo nek se javi na topic.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed
Stranica 1/6

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma