Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Velj 25, 2010 4:58 pm Naslov poruke: hurricane mk.I |
|
|
pozz,dobio sam za rođendan hasegawinu maketu hurricana mk.I u mjerilu 1/48,vec dugo zelim ovu maketu jer sam je davno vidio na forumu i istog se trena zaljubio u nju,to je definitivno bila najbolje i najljepse napravljena maketa koju sam ikad u zivotu vidio (tek sam sad saznao da je to bila aranzina maketa).
na prvi mi se pogled pari dosta detaljirana,ali mi u shemi ima nekoliko nejasnoca i nerazumljivih slicica.
planiram napraviti verziju istu kao sto je aranza napravio (sa velikim GZV oznakama)
eto to bi bilo to,ako netko ima kakve savjete,reference ili bilo sta drugo neka mi javi...
unaprije hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Čet Velj 25, 2010 7:11 pm Naslov poruke: |
|
|
i ja bi sebi nabavio jednoga i napravio Rumunja...
stavi ga u 'Projekti u radu' tako da ti tokom rada wsavjetujemo sto ti je raditi dalje, tako najbolje i najbrze naucis, a ako ti triba sta (slike kokpita i sl.) samo javi, ako ne budem ja nasao naci ce sigurno neko drugi...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|