Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 10:52 pm Naslov poruke: Angie 80mm |
|
|
"There ain't a woman that comes close to you come on baby, dry your eyes
But Angie, Angie, ain't it good to be alive
Angie, Angie, they can't say we never tried"
Ok, znate onu pricu o zabi koja je vidjela konja da se potkiva, pa digla i ona nogu? Iako bi zlobnici lako pronasli neki drugi razlog zasto je tocno zaba digla nogu(e), to bas i nema veze s ovom pricom....
Svi sad nesto brljaju po tim figurama, pa rekoh, valjda mogu i ja pokusati. Uostalom, to sam vec i najavio, kad sam dobio ovu figuru. Samo ju je trebalo iskopirati i izliti iz resina, da bas ne brljam po (preskupom) originalu. Sad kad je i to odradjeno, mogu mirne duse zapoceti radove... Btw, treba nekom ovakva figura.....? Ima ih, nije da nema, skoro pa djabe....
Skinuo sam par knjiga, nesto videa i milion raznih tutoriala o farbanju figura, medjutim, pri izradi ove sam odlucio da necu pogledati niti jedan, niti cu sto citati. Ovo cemo odraditi staromodno - preshading, kamuflaza, postshading, pa onda weathering, nesto malo chippinga (jelte, na dijelovima koji se kod mlade dame trose), malo washa i to bi trebao biti to. Da je nekakav eF, nebih se brinuo, ovako bas i nisam siguran u rezultat, ali ajd, ima muscola....
Eh da ne gnojim, ovo je s cime pocimam, dijelove treba jos malo pocistiti, prvenstveno linije spoja (koji su btw prekopirani sa originala, yebhi ti to, nisam to ocekivao na originalu, al ajd.....) pa cemo sve lagano u primer.... i onda zabava pocima. Jasno, svi prijedlozi i sugestije dobrodosle....
 _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 10:57 pm Naslov poruke: |
|
|
konacno!!!!!!!!!!!!
vec je i bilo vrijeme.
Ajde ocemo napredak
| Citat: | | Skinuo sam par knjiga, nesto videa i milion raznih tutoriala o farbanju figura, medjutim, pri izradi ove sam odlucio da necu pogledati niti jedan, niti cu sto citati. Ovo cemo odraditi staromodno - preshading, kamuflaza, postshading, pa onda weathering, nesto malo chippinga (jelte, na dijelovima koji se kod mlade dame trose), malo washa i to bi trebao biti to. Da je nekakav eF, nebih se brinuo, ovako bas i nisam siguran u rezultat, ali ajd, ima muscola.... |
evo jedne dobre knjige
http://rapidshare.com/files/165207531/CMON_Ultimate_Miniature_Painting_Guide.pdf 
killa: poruka promijenjena dana: Pet Velj 12, 2010 5:48 pm; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 10:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo ne zaboravi zabiti štiklu u lubanju
Bez zezancije. Odabrao si prekrasnu figuru:wink: |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 11:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Opa.Odličan izbor bit će super uvjeren sam  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 12:32 am Naslov poruke: |
|
|
Uvazeni kolega, odlican odljevak. Moze li mali cjenik doticne gospodicne, pa da malo poslujemo, moze i na PM  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dugi
 | | Član od: 03 Ožu 2009 | | Poruke: 58 | | Mjesto: Donja Bistra |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 7:44 am Naslov poruke: |
|
|
"nesto malo chippinga (jelte, na dijelovima koji se kod mlade dame trose)"
E ovo me dobro razbudilo ,inaće figura je super ,a i ne sumnjam da će i ostatak bit vrhunski odrađen. _________________ www.vkh.hr
Kolorblajnd |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 9:47 am Naslov poruke: |
|
|
Odlična figura, u rezultat ne sumnjam  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 5:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlična figura, čekamo nastavak radova  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 8:42 pm Naslov poruke: |
|
|
ja bih se preporucil za kopiju, moze i na PM
pa napravimo jedno jato andjela.....
inace, na onom drugof forumu u linkovi/literatura je negdje link na knjigu kako farbat male curice....i ne, nije to knjiga s forama poput ''dodji da ti da cika cokoladu'', nego pravo farbanje, kistom.....
link je poslao Neno Setina, da ti olaksam trazenje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 8:56 pm Naslov poruke: |
|
|
..dakle to si lijevao kada smo se čuli. Mogu ti reći da je perfektno ispao odlijevak a sama figura je nesvakidašnja i lijepa. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 9:16 pm Naslov poruke: |
|
|
ispravak - link je tamo, al je file maknut s rapidsharea....ak oces, cu pretrazim cedeje, mozda nadjem jer mislim da sam skinuo...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 10:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Eh da sam ranije procitao.... sad sam bio s nenadom, mogao sam ga pitati, ali nema veze, cut cu se s njim, pa bas ako on to vise nema onda cu tebe zamoliti da potrazis..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 11:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, malo napretka.... Odradjen je donji dio postolja..... stajaznam, valjda ni ne izgleda toliko lose....
 _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ostojic
 | | Član od: 05 Velj 2009 | | Poruke: 155 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 11:30 pm Naslov poruke: |
|
|
postolje dobro izgleda jedino da je malo lubanja vise ostecena i da ima malo tamnije boje... ali super izgleda i ovako _________________ Zarada preko interneta dovoljna registracija preko ovog linka i poceti zaradivati preko reklama provjereno radi!!!!
http://bux.to/?r=osta1986 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 11:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| meni se jako svida ali samo jedna stvar sto bi ja napravio je da bi lubanju malkice pobijelio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|