Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Pozdrav svima početnik
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu?
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
xsyxs

Član od: 24 Lis 2009
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2009 6:08 pm    Naslov poruke: Pozdrav svima početnik Citiraj ovaj komentar

Pozdrav zovem se Filip imam 14 godina i sa maketarstvom sam se aktivno počeo baviti oprilike već pola godine. Do sada sam ih napravio tri ja bi rekao dvije jer mi zadnja nije bog zna kak ispala Crying or Very sad (radove mislim uskoro objaviti). Za sada u vidu imam ruski oklop koji ću početi raditi kada skupim dovoljno znanja i novaca.Ponekad se iznerviram Mad Evil or Very Mad i pomislim da nisam dovoljno dobar da bi se bavio maketarstvom je moje makete ne igledaju tak dobro kak vaše i opet Crying or Very sad Crying or Very sad (plačem dok ovo pišem).No u zadnj sam vrijeme nešto ispitivao po forumu o tehnikama farbanja i spajanja dijelova i odmah mi je lakše i jedva čekam da počnem raditi na novom projektu.Nadam se da tu nitko nije pregub na riječima kada je u pitnju davanje svod dojma te se čujemo i ostnite mi ambiciozni i nedaj te se naljutiti bok. Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Minolovac 161

Član od: 16 Stu 2009
Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2009 7:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Filipe, nemoj se uzrujavati. Imaš vremena. Nitko od početka ne može napraviti nešto savršeno, vježbaj i uživaj u tome. Nemoj se opterećivati kako izgledaju tuđe makete, gledaj svoje kako nastaju i napreduju i nađi zadovoljstvo u tome. nije bit modelarstva /maketarstva da sve napraviš najbolje, nego da nađeš istinsko zadovoljstvo u onome što radiš. samo hrabro, nabaci slikice.
Pozdrav i sretna Nova. Gusarko
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
tdidovic

Član od: 18 Stu 2009
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2009 7:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobrodošao i pozdrav. Prvo lijepo je što si se počeo baviti maketarstvom a da si došao na pravo mjesto to sigurno jesi.Ja se bavim maketarstvom već dugo godina i vjeruj mi na ovom forumu sam pronašao u dva dana stvari i tehnike što van ovoga nisam ni mogao zamisliti. Ovdje su ljudi koji vole ovaj hobi i raduju se svakom novom koga upoznaju i tko im se priključi. Naravno da nekad imaš i uspona i padova u maketarstvu to je dobro bolje ćeš se usavršiti. Evo ja sam se registrirao prije mjesec dana samo kad uhvatim vremena poslat ću slike radova. Samo naprijed ovdje su ljudi koji će te podržat i svaki će ti dat potporu HRABRO
Natrag na vrh
Nixy6000

Član od: 10 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2009 7:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobrodosao Very Happy
P.S.
Odakle si?

Član od: 28 Lis 2007
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2009 7:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobrodosao i bez uzrujavanja, nikamo ne vode i k tome su kontroproduktivne ( ovu rijec sam tri puta pisao !!!).
Maketarstvo je sport na duge staze : nema zurbe, to je osnovno! Sto god radis, radi polako , znanje ce doci pokusajima i citanjem foruma. Kad si u nedoumici - pitaj, netko ce se naci u blizini da odgovori. . .
kruno
Natrag na vrh
Aranza

Član od: 25 Lis 2007
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2009 7:49 pm    Naslov poruke: Re: Pozdrav svima početnik Citiraj ovaj komentar

Prije svega Filipe, dobrodošao na OMF!

xsyxs Napisao/la:
.....Nadam se da tu nitko nije pregub na riječima kada je u pitnju davanje svod dojma te se čujemo i ostnite mi ambiciozni i nedaj te se naljutiti bok. Very Happy Very Happy

...drago mi je da si se odlučio na ovaj plemenit hobi. Svi smo startali, netko sa manjim , netko sa većim znanjem ali ovdje na forumu je kruna svega u davanju savjeta i pomoći kolegama. Nikom ne pada na pamet da bude grub ne samo kod osobnog dojma već uopće. Tu smo da se družimo i nadasve pomognemo jedni drugima skoro u sveme glede maketarstva. Zato se osjećaj ugodno i ne srami se pitati i staviti svoje projekte ili gotove radove u temu. Wink

Španac
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2009 8:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pozdrav istogodisnjace zelim ti svu srecu u ovom kako aranza kaze plemenitom hobiju i samo hrabro Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Danny

Član od: 19 Pro 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2009 8:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bok Filipe i dobrodosao!
Kao sto su ti i ostali rekli nemoj se zivcirat nego uzivaj u tome sto radis,
a vidjet ces da sa sto vise slozenih maketa svaka druga ce biti bolja i bolja
i nemoj se bojat isprobavat razne tehnike koje vidis na forumu,
nekad uspije,a nekad ne,kad se malo izvjezbas ici ce ti to kao od sale Very Happy
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2009 8:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobrodosao na forum
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2009 12:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pozz!
dobrodosao
i najvaznije od svega - kada ti netko da primjedbu, to nije zato jer se pravi pametan, nego ti zeli dati savjet da ispravis, ili da ne ponovis gresku na iducoj maketi
na greskama se uci, zato se ne ljuti na one koji ti na njih ukazu...
i vidjeces, svaka maketa ispast ce sve bolja i bolja....
a ako nisi siguran kako nesto napraviti, prvo pitaj ovdje Very Happy
Natrag na vrh
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2009 1:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav!
MA budi bez brige i maketari... sve ce doc na svoje... Very Happy

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2009 10:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobrodošao

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2009 11:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepi pozdrav Smile

Član od: 13 Pro 2009
PorukaUpisano: Ned Sij 03, 2010 9:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav!
Natrag na vrh
J_o_E

Član od: 11 Pro 2009
PorukaUpisano: Pon Sij 04, 2010 2:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav ! Wink
Very Happy
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu? Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma