Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 6:08 pm Naslov poruke: Pozdrav svima početnik |
|
|
Pozdrav zovem se Filip imam 14 godina i sa maketarstvom sam se aktivno počeo baviti oprilike već pola godine. Do sada sam ih napravio tri ja bi rekao dvije jer mi zadnja nije bog zna kak ispala (radove mislim uskoro objaviti). Za sada u vidu imam ruski oklop koji ću početi raditi kada skupim dovoljno znanja i novaca.Ponekad se iznerviram i pomislim da nisam dovoljno dobar da bi se bavio maketarstvom je moje makete ne igledaju tak dobro kak vaše i opet (plačem dok ovo pišem).No u zadnj sam vrijeme nešto ispitivao po forumu o tehnikama farbanja i spajanja dijelova i odmah mi je lakše i jedva čekam da počnem raditi na novom projektu.Nadam se da tu nitko nije pregub na riječima kada je u pitnju davanje svod dojma te se čujemo i ostnite mi ambiciozni i nedaj te se naljutiti bok.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 7:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Filipe, nemoj se uzrujavati. Imaš vremena. Nitko od početka ne može napraviti nešto savršeno, vježbaj i uživaj u tome. Nemoj se opterećivati kako izgledaju tuđe makete, gledaj svoje kako nastaju i napreduju i nađi zadovoljstvo u tome. nije bit modelarstva /maketarstva da sve napraviš najbolje, nego da nađeš istinsko zadovoljstvo u onome što radiš. samo hrabro, nabaci slikice.
Pozdrav i sretna Nova.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tdidovic
| | Član od: 18 Stu 2009 | | Poruke: 29 | |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 7:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobrodošao i pozdrav. Prvo lijepo je što si se počeo baviti maketarstvom a da si došao na pravo mjesto to sigurno jesi.Ja se bavim maketarstvom već dugo godina i vjeruj mi na ovom forumu sam pronašao u dva dana stvari i tehnike što van ovoga nisam ni mogao zamisliti. Ovdje su ljudi koji vole ovaj hobi i raduju se svakom novom koga upoznaju i tko im se priključi. Naravno da nekad imaš i uspona i padova u maketarstvu to je dobro bolje ćeš se usavršiti. Evo ja sam se registrirao prije mjesec dana samo kad uhvatim vremena poslat ću slike radova. Samo naprijed ovdje su ljudi koji će te podržat i svaki će ti dat potporu HRABRO |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nixy6000
 | | Član od: 10 Lis 2009 | | Poruke: 97 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 7:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobrodosao
P.S.
Odakle si? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 850 | |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 7:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobrodosao i bez uzrujavanja, nikamo ne vode i k tome su kontroproduktivne ( ovu rijec sam tri puta pisao !!!).
Maketarstvo je sport na duge staze : nema zurbe, to je osnovno! Sto god radis, radi polako , znanje ce doci pokusajima i citanjem foruma. Kad si u nedoumici - pitaj, netko ce se naci u blizini da odgovori. . .
kruno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 7:49 pm Naslov poruke: Re: Pozdrav svima početnik |
|
|
Prije svega Filipe, dobrodošao na OMF!
| xsyxs Napisao/la: | .....Nadam se da tu nitko nije pregub na riječima kada je u pitnju davanje svod dojma te se čujemo i ostnite mi ambiciozni i nedaj te se naljutiti bok.  |
...drago mi je da si se odlučio na ovaj plemenit hobi. Svi smo startali, netko sa manjim , netko sa većim znanjem ali ovdje na forumu je kruna svega u davanju savjeta i pomoći kolegama. Nikom ne pada na pamet da bude grub ne samo kod osobnog dojma već uopće. Tu smo da se družimo i nadasve pomognemo jedni drugima skoro u sveme glede maketarstva. Zato se osjećaj ugodno i ne srami se pitati i staviti svoje projekte ili gotove radove u temu.  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 8:32 pm Naslov poruke: |
|
|
pozdrav istogodisnjace zelim ti svu srecu u ovom kako aranza kaze plemenitom hobiju i samo hrabro  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 8:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Bok Filipe i dobrodosao!
Kao sto su ti i ostali rekli nemoj se zivcirat nego uzivaj u tome sto radis,
a vidjet ces da sa sto vise slozenih maketa svaka druga ce biti bolja i bolja
i nemoj se bojat isprobavat razne tehnike koje vidis na forumu,
nekad uspije,a nekad ne,kad se malo izvjezbas ici ce ti to kao od sale  _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 8:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobrodosao na forum _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 31, 2009 12:43 am Naslov poruke: |
|
|
pozz!
dobrodosao
i najvaznije od svega - kada ti netko da primjedbu, to nije zato jer se pravi pametan, nego ti zeli dati savjet da ispravis, ili da ne ponovis gresku na iducoj maketi
na greskama se uci, zato se ne ljuti na one koji ti na njih ukazu...
i vidjeces, svaka maketa ispast ce sve bolja i bolja....
a ako nisi siguran kako nesto napraviti, prvo pitaj ovdje  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 31, 2009 1:14 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav!
MA budi bez brige i maketari... sve ce doc na svoje...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Čet Pro 31, 2009 10:39 am Naslov poruke: |
|
|
Dobrodošao _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 31, 2009 11:33 am Naslov poruke: |
|
|
Lijepi pozdrav  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Ned Sij 03, 2010 9:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| J_o_E
 | | Član od: 11 Pro 2009 | | Poruke: 86 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 2:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav !
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|