Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Pon Svi 17, 2010 5:46 pm Naslov poruke: MIG21-93 |
|
|
Pozdrav svima evo par slicica i od mene telefonom na brzinu pa kada sve zavrsim slikacu foto aparatom.Maketa je Condorova i ne bih je preporucio vise nikada nikome,jedino ako ste veliki entuzijasta i imate zelju da od nicega napravite nesto .nakon par meseci rada i par kilograma gita i nekoliko dana urezivanja panela uspeo sam kako tako da dovedem maketu u malo bolje stanje nije za izlozbu ali bolje nisam umeo.Nastavak sledi uskoro ,toliko za sada od mene da Vas vise ne bih davio evo par slika.Jos bih dodao da sam na ovoj maketi prvi put probao postshading i zaista ima efekta.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Svi 17, 2010 6:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam veliki poznavalac jet aviona ali sada gledam sa tehničke strane i ne vidim nikakav, ama baš nikakav razlog, zašto ovo ne bi bila natjecateljska maketa. Mislim da je upravo bit ni iz čega (obzirom da si spomenuo kvalitetu), uraditi ovako nešto. Jako mi se sviđaju detalji i preciznost a paint job je zaista kvalitetan. Samo nastavi polako i biti će to bombon. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Svi 17, 2010 7:39 pm Naslov poruke: |
|
|
kolega dule rules!!!!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4107 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 17, 2010 8:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao što reče kolega Aranza, tehnički je savršeno obrađeno i obojeno Nije bitna kvaliteta makete u startu, nego kvaliteta maketara da on ničega napravi pravu stvar, kao ti sada. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
 | | Član od: 03 Svi 2006 | | Poruke: 859 | |
|
Upisano: Pon Svi 17, 2010 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav
Mozete u recenici, dvije reci kako ste urezali panele?
Bitan mi je alat te naknadna obrada urezanog panela u opisu (da li ste brusili, kapali ljepilo i tako to).
Hvala! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
|
Upisano: Uto Svi 18, 2010 5:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav pre svega hvala na podrsci ,da budem iskren ima gresaka koje nisu odmah uocljive ,ima par krivih panela posto sam neke oblike urezivao slobodnom rukom zbg nedostatka sablona ali nadam se da ce na kraju vec nesto biti od ove makete.
@potez xxv molim te nemoj mi persirati posto smo ovde svi jednaki a drugo za urezivanje panela sam koristio obicnu iglu dok nisam nabavio ovo
http://www.hobbytools.com.au/prod432.htm
znaci lagano gurnes scriber od sebe papolako povuces ka sebi u zavisnosti od toga koliko zelis da linija bude duboka ,samo malo presmirglas i ocistis cetkicom za zube ako radis iglom ona pravi losije kanale u koje sam lagano pustio kap nitra umesto lepka i posle jos malo ocistis.
Nadam se da sam pomogao i pokusaj nabaviti i ovo je ovaj prvi alat ne moze svuda da pridje ali jako lepo radi posao
http://www.tooled-up.com/Product.asp?PID=3595&Referrer=affiliatewindow&source=affwin |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
|
Upisano: Sri Svi 26, 2010 1:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo malog nastavka radova dekali su legli i ako nesto valja na ovoj maketi onda su to dekali koji su tako mekani i lepo nalezu da o silveringu ne treba ni pomisljati.Slike koje su slikane napolju su nakon washa koji sam radio suvim patselima.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3260 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Svi 26, 2010 1:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan posaoooo!!! Sviđa mi se jako!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|