Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1985 | |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 11:15 am Naslov poruke: DIY canopy |
|
|
Mislim da sam kod nekoga na forumu vidio da je sam napravio svoj canopy.
Meni bi dobro došalo nekakav tutorial glede izrade istog ili bar kvalitetan link popračen s fotkama _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 11:40 am Naslov poruke: Re: DIY canopy |
|
|
| hornet Napisao/la: | Mislim da sam kod nekoga na forumu vidio da je sam napravio svoj canopy.
Meni bi dobro došalo nekakav tutorial glede izrade istog ili bar kvalitetan link popračen s fotkama |
http://www.hrcappuccino.org/
članci -> Napravite sami vacmašinu _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1985 | |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 3:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Znači napravim kutiju i kalup, kupim igračku za klinca koja je pakirana u plastičnu kutiju i sve skupa puknem u pečnicu i kad se počne deformirati povučem zrak iz kutije pomoću usisivača  _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 3:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | | sve skupa puknem u pečnicu |
Ne, ne, ne....
Nemoj ništa stavljat u pećnicu!
Sve pripremi, priključi usisavač na 'kutiju', stavi na nju master preko kojeg ćeš radit vacuform i sve stavi blizu štednjaka.
Zatim komad prozirne plastike zagrij držeći je iznad plamena plina ili električne ploče dok ne omekša. Stavi je tako mekanu brzo preko mastera na kutiji i upali usisavač. Voilaaa, imaš canopy! _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|