Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tandrax
 | | Član od: 08 Ožu 2010 | | Poruke: 124 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 1:38 pm Naslov poruke: Sukhoi Su-30 kn 1:72 Zvezda |
|
|
Evo ovo mi je prvi rad tu na forumu pa komentirajte slobodno sve . Primam prijedloge i pokude
Snimljeno je mobitelom jer neman aparat trenutno..
druge slike ce bit bolje
Dakle bio sam u Lom-u i vidio ovu maketu na snizenju a kako me puklo da opet slazem makete i gledajuci inventar ducana odlucio sam se za Ruskog proizvodjaca i avion ...
Sto rec o ovome...
Uputstva prakticki nema, sve je objasnjeno na 2 strane a nema ni shema za pituravanje unutrasnjosti ni oruzja. Veliki minus. A ni fitovi nisu nesto pametno napravljeni tako da ce bit masu kitanja.
Neznam ovdi san vidia da ljudi hvale zvezdu a neki ju mrze, ali meni je onako 3 nit smrdi nit mirishe...
ovo o cemu pricam...
Fali tu i po nekoliko milimetara
posto sheme za bojanje nema ovo radim onako kako mi pashe , znam da je krivo ali ionako ce bit zatvoreno tako da nece bit bas prilike za gledanje...
a ovo isto treba kitat, fale 2 milimetra na ovom prednjem dijelu koji se spaja na krilo i trup , pa onaj spic dio koji ide prema kokpitu je pre kratak, tako da cu trebat zakitat cili prostor izmedju ta dva komada da to legne na svoje misto...
Ovo su slike za sad, rad se obustavlja jer se nema kit, pa dok to ne nadjem u zadru nece bit novih slikica.
E da i mislim da zvezdu nakon ovoga zaobilazim u sirokum luku i drzat cu se Revella ili nekog slicnog proizvodjaca koji zna radit uputstva i malo detaljnije modele. 
Tandrax: poruka promijenjena dana: Sri Tra 21, 2010 11:28 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 2:32 pm Naslov poruke: Re: Sukhoi Su-30 km 1:72 Zvezda |
|
|
| Tandrax Napisao/la: |
Neznam ovdi san vidia da ljudi hvale zvezdu a neki ju mrze, ali meni je onako 3 nit smrdi nit mirishe...
|
Nisi baš izabrao najpgodniju maketu za početak / povratak al' ajde, uz malo truda i dobre volje može se od toga napravit nešto.
Što se Zvezde tiče, to je proizvođač kao i svaki drugi. Ima jako dobrih maketa i jako loših, kao i Hasegawa, Revell, Italeri, Tamiya i svi ostali.
Omjer loših prema dobrim je malo veći u odnosu na druge, al' i to se polako mijenja nabolje. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tandrax
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 4:02 pm Naslov poruke: Re: Sukhoi Su-30 km 1:72 Zvezda |
|
|
| Boris G. Napisao/la: |
Nisi baš izabrao najpgodniju maketu za početak / povratak al' ajde, uz malo truda i dobre volje može se od toga napravit nešto.
. |
ma znam , valjda ce ispast na kraju ok  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 4:11 pm Naslov poruke: |
|
|
sretno sa maketom  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tandrax
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 5:57 pm Naslov poruke: |
|
|
e fala lipa svima  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|