Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Čet Lis 29, 2009 6:33 pm Naslov poruke: Revell MIG21 f-13 |
|
|
Pozdrav kolege, pre svega hteo bih da se zahvalim svima koji su mi pomogli u ovom nazovimo ga projektu(mali korak za covecanstvo a veliki za mene )maketa je dobro poznati MIG 21 f-13 od Revella.o maketi je puno toga receno jos jednom cu reci da je zaista raj za sklapanje.Da mnogo ne davim pogledajte slike pa sami presudite da li ima nade za mene : -[.Pozdrav Dusko.

dule: poruka promijenjena dana: Pet Lis 30, 2009 7:04 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 29, 2009 7:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo je ispao! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Čet Lis 29, 2009 8:17 pm Naslov poruke: |
|
|
nije lose ali sta je sa ovo staklo?zasto je ovako mutno?mogao si da uprljas malo i tockove.koja je ovo boja?jel ovo revell 91 ili 90? tako mi izgleda...granulacija je prekrupna... _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
|
Upisano: Čet Lis 29, 2009 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| dragan_mig31 Napisao/la: | | nije lose ali sta je sa ovo staklo?zasto je ovako mutno?mogao si da uprljas malo i tockove.koja je ovo boja?jel ovo revell 91 ili 90? tako mi izgleda...granulacija je prekrupna... | Ma staklo je mutno samo od sebe prvo je bilo jos gore pa su mi poslali drugo koji kao sto se vidi nije sjajno.Boja je Humbrol. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 29, 2009 10:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Slatki malecki...
Off topic . Zašto tumbnail kada se mogu postaviti normalne fotke 800x600 koje ne treba otvarati kao ove? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Čet Lis 29, 2009 11:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se. Interesantno otvaranje poklopca kabine, ovo još nisam vidio. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
|
Upisano: Pet Lis 30, 2009 7:29 am Naslov poruke: |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | Slatki malecki...
Off topic . Zašto tumbnail kada se mogu postaviti normalne fotke 800x600 koje ne treba otvarati kao ove? | Vazi ispravicu kasnije. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|