Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Sri Ruj 30, 2009 12:17 am Naslov poruke: Yamaha R1 PE djelovi |
|
|
Pozz svima, zanima me dali na yamahu R1 od tamiye paše PE set od yamahe yzr-m1 2004, vilice i PE set, jer za R1 postoji samo PE set diskova pa ako ko zna slobodno...
na ovu
ovo
a postoji samo ovo za R1
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Sri Ruj 30, 2009 9:27 am Naslov poruke: |
|
|
Uff to sam se i ja uvijek pito i stvarno neznam.
Ovi diskovi od LionRoar-a nisu isti kao oni koji su napravljeni baš za R1, to znam.
Lanac mislim da ne paše a još ovaj od LionRoar-a je prava katastrofa, isto ne paše mrežica za hladnjak,
a ostale stvari nisu upotrijebljive jer to imaju samo GP bikovi, kolko ja znam.
Što se tiče vilica. Možda bih mogao nešto iskemijat i tako ih staviti ali prije nego
što naručiš pogledaj malo sastvanicu od ove Yamaha (otiđi na 1999co i pronađi Yamahu te klikni na asembly guide)
pa razmisli. Šteta bi bila da sve to naručiš i onda ne paše.
Nadam se da sam ti pomogao.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Sri Ruj 30, 2009 1:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala na odgovoru, mislin vilice bi se moglo pripasat, pokušat i PE set ubacit ako ne uspije nje problem poslin kupin i yzr-m1 model pa je svejedno... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Ruj 30, 2009 4:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Vilice bi i mogle pasati jer mislim da su hvatista na trokutovima isTa ili jako slicna kod oba motora. Ali donji dio ti je drugaciji, tamo oko kljesta, kod R1 su malo vislje postavljena. Sto se lanca tice, mozes uzeti od Model Factory Hiro, imas lanac koji se sastavlja od zasebnih karika i s njim dobis lancanike za Desmosedicija, RC211 i YZR-M1, ali ako cu ja pripasati da ide na 916 Dukca, nema razloga da ti ne mozes upasati na R1. Eventualno imas neke vizualne razlike u lancaniku, ali to i nije toliko bitno, barem ne meni. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|