Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Zephyrus
 | | Član od: 09 Ruj 2009 | | Poruke: 5 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 21, 2009 2:58 pm Naslov poruke: Fokker Dr1 - Red Baron by Zephyrus |
|
|
Pozdrav,
Evo da i ja predstavim svoj prvi projekt. To mi je prva maketa koju radim, ali ne i zadnja.
Pošto sam nov u ovome trebat će mi i savjeta i trikova kako se rade neke stvari. Da ne duljm puno evo nekih slika poćetka.
Tu na slikama Barun je u primeru i spreman je za farbanje. Nadam se da je danas gotov.
Svi prijedlozi, savjeti, kritike itd. su dobro došle, jer ipak sam zelen u ovom.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 21, 2009 3:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Upotrijebi za početak tražilicu i nađi sve teme vezane za barunov Dr.I, a kojih ima dosta na OMF-u. To je Revell 1/28? baci odmah u smeće onaj konac predviđen za rigging. Sajle napravi od rastegnutih spruova, najlonskog konca (ribičkog) ili po meni najbolje od žica za gitaru. Ne vidim na slikama kako si bojao i doradio unutrašnjost kokpita? _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zephyrus
 | | Član od: 09 Ruj 2009 | | Poruke: 5 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 21, 2009 3:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Je, to je Revell i užasno je loša maketa.
Do kokpita još nisam stigao. Učim se na figuricma.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|