Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| bartsimpson
 | | Član od: 05 Kol 2009 | | Poruke: 76 | |
|
Upisano: Pet Kol 07, 2009 12:10 pm Naslov poruke: F7F-Tigercat 1/48 Italeri |
|
|
Meni jedan od interesantnijih americkih aviona...
Malo monotono deluje u crnoj boji ali to je to...Nazalost moracu se izviniti za kvalitet photosa.
Voleo bih da cujem i vase misljenje...
                   |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 07, 2009 1:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| fino...oznake si sam spricao ?? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pet Kol 07, 2009 2:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Dajdere mu, molim te, razvuci antenu. Znaš i sam koliko taj detalj diže maketu takvog aviona. Možeš i "klasičnu" od razvučenog komadića stirena...a možeš i "Essexovu" od niti izvučene iz ženske najlonske čarape.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Sub Kol 08, 2009 5:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se, crna je nezahvalna boja, ali ispalo je odlično. Jedino mi se wheel bayevi čine siromašni (ali možda je zbog slike-nije najbolja pa se ne vide detalji).
Pozdrav ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Sub Kol 08, 2009 7:37 pm Naslov poruke: |
|
|
zasto strane? pa i ovdje imas primjere odlicno odradjenih crnih maketa..... i nekih ne bas tako dobro, kao moj, ali svejedno vrijedi pogledati..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Sub Kol 08, 2009 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | | zasto strane? pa i ovdje imas primjere odlicno odradjenih crnih maketa..... i nekih ne bas tako dobro, kao moj, ali svejedno vrijedi pogledati..... |
Primjedba apsolutno na mjestu za ovo imaš pivo .Uvjek ostajem nedorećen,mislim da se podrazumjeva da sve dostupne radove članova foruma redovito poregledavam i više puta , pogotovo tvoje (ono dok si ih još radio ), ali volim pogledat i par stranih pa upoređivat.Prićinjava mi veliko zadovojstvo kad na nekom strancu nađem greške kojihih kod nas nema.
Ono što sam trbao ućinit a nisam,je da zamojim barta da iznese svoje iskustvo sa tim bojanem crno na crno. _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| RE_krešo
 | | Član od: 11 Ožu 2007 | | Poruke: 170 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Kol 10, 2009 2:05 am Naslov poruke: |
|
|
Kolega, posao sa crnom bojom je što se mene tiće dobro određen,još samo te antene dodaj i bit će ko pravi.
Pohvala i za izbor makete.
poz _________________
  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bartsimpson
 | | Član od: 05 Kol 2009 | | Poruke: 76 | |
|
Upisano: Pon Kol 10, 2009 3:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na komentarima...Antenu sam izgubio iz vida,tako da cu je podhitno staviti...Sto se tice samog bojenja,maketu sam obuhvatno bojio crnom,a nakon toga izmadju panela mesavinom crne sa vrlo malo dodatka gun metal boje...Oznake nisam bojio,to su oznake koje su bile u pakovanju...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|