Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Natjecanje?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Dario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Lis 16, 2005 6:23 pm    Naslov poruke: Natjecanje? Citiraj ovaj komentar

Dakle, nešto sam načuo o "natjecanju mladih maketara" prilikom otvaranja nove Chipoteke, u četvrtak. Jel zna netko nešto o tome?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Zoki
Gost
PorukaUpisano: Ned Lis 16, 2005 7:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E da, i meni je frend nešto trubio o tome ali ne znam detalje, valjda mi spadamo u kategoriju "mladi maketari" Very Happy
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Lis 16, 2005 8:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prvi glas, makar ja ne spadam u tu dobnu skupinu. Sram
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Ned Lis 16, 2005 9:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma daj? stvarnooo? ajd rado bih iso!
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 17, 2005 1:00 am    Naslov poruke: Re: Natjecanje? Citiraj ovaj komentar

Dario Napisao/la:
Dakle, nešto sam načuo o "natjecanju mladih maketara" prilikom otvaranja nove Chipoteke, u četvrtak. Jel zna netko nešto o tome?

A gdje se otvara ta nova Chipoteka, adresa?
Natrag na vrh
trut
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 17, 2005 7:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kod mercatora u vukovarskoj, niska crna zgrada odmah iza jubol zgrade na ulazu u parkiraliste mercatora. cetvrtak u podne. vrti se reklama na radiju vec neko vrijeme. makar ne cini mi se da bi to moglo bit neko ozbiljno natjecanje.
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 17, 2005 3:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

iajd ja cu otic i pokupit im sta imaju od medalja... Laughing
Natrag na vrh
Johnny_IC
Gost
PorukaUpisano: Pet Lis 21, 2005 8:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da li netko zna ako postoji u Rijeci kakvo natjecanje u plastičnom maketarstvu ili izložba i kada? Exclamation Wink
Natrag na vrh
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Lis 21, 2005 8:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam dobio informaciju da bi trebala biti izložba ovaj mjesec, međutim već je visoki datum a o njoj ni riječi. Probaj kontaktirati klub maketara u Ri
Natrag na vrh
Dario

Član od: 15 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Lis 22, 2005 1:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, toliko o "natjecanju"... Nismo ga gledali, al čim smo vidjeli stol sa 4 kutije Revell easy kitsa, nekih bagera i buldožera, lagano smo se pokupili... Tko nije bio, nije ništa propustio...
Natrag na vrh
Johnny_IC
Gost
PorukaUpisano: Sub Lis 22, 2005 10:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hornet Napisao/la:
Ja sam dobio informaciju da bi trebala biti izložba ovaj mjesec, međutim već je visoki datum a o njoj ni riječi. Probaj kontaktirati klub maketara u Ri

Hvala na prijedlogu. Kontaktirao sam klub maketara u Rijeci i rekli su da ne znaju ništa o izložbama osim o jednoj u prosincu ove godine i to izložba samo brodomaketara, tako da plastično maketarstvo još nema šanse u Rijeci, bar zasad...
Natrag na vrh
roger
Gost
PorukaUpisano: Sri Lis 26, 2005 8:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Johnny_IC Napisao/la:
hornet Napisao/la:

Hvala na prijedlogu. Kontaktirao sam klub maketara u Rijeci i rekli su da ne znaju ništa o izložbama osim o jednoj u prosincu ove godine i to izložba samo brodomaketara, tako da plastično maketarstvo još nema šanse u Rijeci, bar zasad...

krivo...bilo je ne izlozba nego takmicenje u plasticnom maketarstvu u travnju ili svibnju ove godine u Rijeci...
Natrag na vrh
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Lis 26, 2005 2:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

roger Napisao/la:

krivo...bilo je ne izlozba nego takmicenje u plasticnom maketarstvu u travnju ili svibnju ove godine u Rijeci...

krivo... imao sam info i bio priupitan di su mi makete jer se nešto sprema za 10 mjesec ali očito ništa od toga, morati ću malo priupitati vezu Cool

Nego vidim da si iz ZD, a kako sam i ja tek toliko da te pozdravim
Natrag na vrh
roger
Gost
PorukaUpisano: Sri Lis 26, 2005 10:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hornet Napisao/la:
roger Napisao/la:

krivo... imao sam info i bio priupitan di su mi makete jer se nešto sprema za 10 mjesec ali očito ništa od toga, morati ću malo priupitati vezu Cool

Nego vidim da si iz ZD, a kako sam i ja tek toliko da te pozdravim

pozdrav i tebi Cool
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma