Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Helikopteri u 1:35

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Markus

Član od: 18 Kol 2008
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pet Jul 02, 2010 10:32 pm    Naslov poruke: Helikopteri u 1:35 Citiraj ovaj komentar

Zanimaju me slijedeći helikopteri u mjerilu 1:35. Tj, zanima me dali postoje ako netko slučajno zna:

UH-60 "Black Hawk" - bilo koja verzija
AH-64 "Apache" - može i D "Longbow"

Također me zanima kako stoje stvari što se tiče UAV američkih letjelica u istom mjerilu. Dali ih ima?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Pet Jul 02, 2010 11:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Academy pravi tri verzije Hawk kelikoptera medju kojima je i Black Hawk.Italeri ga takodje ima,mada mislim da se teze nabavlja.Za Apacha nisam siguran ali znam da imas Cobru u par varijanti (isto Academy),od Dragona UH-1 par varijanti...itd.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Sub Jul 03, 2010 12:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imaš od AFVa Cobru u 1:35... Za ostalo ne znam.
http://www.jadarhobby.pl/club-af35s49-ah1w-super-cobra-updated-p-20830.html
Natrag na vrh
fkova

Član od: 24 Tra 2010
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Jul 03, 2010 12:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.alpha.hanich.hr/pretraga.asp?mjerilo=1%2F35&vrsta=HELIKOPTERI&pro=&txt=upi%9Ai+pojam&Submit.x=91&Submit.y=7

Evo imaš i ovo...
Pozdrav,
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Sub Jul 03, 2010 1:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Black Hawk u 35ici ima Dragon, imam ga ja doma. Iz razdoblja Somalije, dušu dalo za dioramu..

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Markus

PorukaUpisano: Sub Jul 03, 2010 11:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima za linkove i informacije! Pomoglo je puno.

@101Airborne - imaš li link ili nešto više? nemogu ga nać na netu. imaš možda link gdje si ga kupio itd? bi bio voljan prodat to mooooždaaaaa? ;D
Natrag na vrh
101Airborne

PorukaUpisano: Sub Jul 03, 2010 11:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, imaš pravo, nemrem ga ni ja naći više..kupio sam ga davne 2004. godine u Land of Magicu u Frankopanskoj za 400kn..pa da ti budem iskren, čak bi ti ga i prodao da ne leži već godinama na vrhu police u nekom lošem stanju.. malo sam zajebo staklo ljepilom a na nekim dijelovima su ostali nanosi boje jer tada nisam ni približno imao brush...

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Markus

PorukaUpisano: Sub Jul 03, 2010 5:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A čovječe koja šteta... pa što ćeš s njim?
Natrag na vrh
101Airborne

PorukaUpisano: Sub Jul 03, 2010 6:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nemam pojma..budući da nije za neki prezentabilni nastup, možda BHD diorama jednog dana.....

Natrag na vrh
101Airborne

PorukaUpisano: Sub Jul 03, 2010 6:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zabunio sam se, Italerijev je, al valjda zbog kvalitete sam mislio da je dragonov, davno je to bilo...

Evo slika..

Njegovo trenutno dugogodišnje stanje..

Velim, to sam krenuo radit prije 6 godina, farban je Chaos Black akrilnim crnim sprejem (muskolo otpada), okvire ručno, i nisam bio član foruma što je bitan detalj jer se nakon toga sve bitno promjenilo.....

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma