Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Sub Kol 29, 2009 7:03 pm Naslov poruke: Start motora |
|
|
Gospodo ponovo mali problemcic oko kompresora .Dok iscekujem da boca bude zavarena resih da isprobam sklopku PTA12 ,cisto da vidim da li ce motor da startuje i mali problem se pojavio naime sklopka ima prekidac ON\OFF i ukljucim kabal u struju i motor normalno startuje iskljucim prekidac motor se ugasi ponovo ukljucim prekidac ali motor ne startuje ,sacekam par sekundi ponovo ustekam u struju motor opet radi.Mozda zvuci komplikovano ali se nadam da me razumete.Da li neko zna u cemu je fazon da nije u pitanju onaj mali beli starter ne motoru ili je sve to normalana pojava?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Kol 29, 2009 8:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako je motor od frižidera, onda je normalno. Ja imam od frižidera i ako ga iskljucim iz struje uvijek moram malo pricekat da bi ga ponovo upalio. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
|
Upisano: Sub Kol 29, 2009 9:58 pm Naslov poruke: odgovor |
|
|
| Da motor je od frizidera,znaci smatras da je to normalno ja sam eto mislio da mozda taj starter nesto zeza. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bale
 | | Član od: 15 Kol 2009 | | Poruke: 13 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 12:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Isto se i meni dešava, naime ja sam čak u neznanju promjenio i motor dok se nisam raspitao i dobio odgovor da je to normalno
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 4:04 pm Naslov poruke: Start |
|
|
Evo ovako izgleda relej http://www.fersay.com/download/bancorecursos/Fersay/productos/29FR0100.jpga ja sam povezao zice na sledeci nacin braon na klemicu 'L" plava na klemicu'C' i masa je na motoru koji normalno startuje .Ovo pisem jer me buni to sto se negde pominje i pomocna faza za start motora?Malo sam otisao daleko od maketarstva ali sta cu . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|