Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Svi 03, 2009 10:34 am Naslov poruke: BMW 320 Gr. 5 |
|
|
Evo, slike gotovog beemera. Maketa dosta muke zadaje, puno priasavanja, kitanja, smirglanja, sve nes zjeva, dosta netocnosti, ali sve u svemu kad se slozi ne izgleda uopce lose. Karoseriju nisam zalijepio jer se dosta cvrsto drzi sama od sebe pa da ju mogu skidati i hvaliti se unutrasnjoscu
Sad treba nabaviti jednog bijelog u M bojama  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Svi 03, 2009 10:53 am Naslov poruke: |
|
|
jako lijepo je ispao! A zašto recimo nebi stavio kacigu od vozača tamo na mjesto gdje je decal puknuo?Ili tako nešto??  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 03, 2009 11:26 am Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepo si to slozio...bash mi se svidja Beemer
Ali, nije josh gotov, uzmi one nikoline decale shto ti nudi low, rijesi problem i onda mirne duse mozes s maketom na Kup Zg...kad vec nije u race BO-u, da tamo radi malo konkurenciju  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Ned Svi 03, 2009 12:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Goran mogu samo reć da si napravio odličan posao.
Jako si se potrudio kod ovog bemera štose na kraju i poznaje, šteta samo oko decala ali ako i to popraviš onda mogu samo
Sad se bacaš na čopera ili na novi bmw?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Svi 03, 2009 1:51 pm Naslov poruke: |
|
|
osim tih problematicnih decala sve ostalo je sjajno.
unutrasnjost je fenomenalna, sve je fino sjelo, nema nekih preocitih gresaka (iako mislim da ti je malo boje pobjeglo na ovim srebrnim dijelovima na prednjem krilu).
stvarno steta zbog decala, ali bez brige, zvat cu nikolu kad se vrne s posla pa ti izvidim za decale.
steta da ga sad ne zavrsis kak treba i ne poneses u ZG kad vec tak dobro zgleda. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Svi 03, 2009 3:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično je ispao! Svaka čast! A za dekale predlažem da napraviš u Corelu ili nečem sličnom paket jegermeistera, onu kartonsku kutiju pa je stavi preko dekala. Kao što sam ja one kutije u 1:35 radio.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Svi 03, 2009 3:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Night Hawk Napisao/la: | Odlično je ispao! Svaka čast! A za dekale predlažem da napraviš u Corelu ili nečem sličnom paket jegermeistera, onu kartonsku kutiju pa je stavi preko dekala. Kao što sam ja one kutije u 1:35 radio.  |
još bolja ideja!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Svi 03, 2009 8:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Najprije hvala svima na pohvalama, moram reci da sto ga vise gledam ovako zgotovljenog sve mi se vise svidja.
2 Low&Power: ako se Nikola bude htio oprostiti od decala(uz nekakvu naknadu, naravno) ja sam voljan probati popraviti stetu
2 mcmico: na chopperu se radi naveliko, nisam zadovoljan, ali o tome u doticnom topicu. Beemer je jedan u izradi(ako se itko sjeca da sam odavno kockicu zapoceo) ali mozda krenem i sa Z1, vidjet cu. Treba jos i Celicu zavrsiti, a tu su i magnum, peterbilt i 2000GT
2 Hawk& mariok: to bi bila odlicna promocija sigurnosti za volanom, s baksom jegera Ali svidja mi se ideja, ko zna, mozda i zazivi  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pon Svi 04, 2009 6:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve mi se sviđa budući da je to Revell ali unutrašnjost po meni je mrak koliko pratim taj projekt.Super. . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Pon Svi 04, 2009 6:50 pm Naslov poruke: |
|
|
odlična je leteća tikula, super je... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 04, 2009 9:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Maketa je odlicna. Jedino, ponavljam jos jednom... auto je preruzan.
Bas sam se neki dan pitao sta je s kockicom i sta je?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Uto Svi 05, 2009 12:00 am Naslov poruke: |
|
|
| TIGER ACE Napisao/la: |
Bas sam se neki dan pitao sta je s kockicom i sta je?  |
Kockica skuplja prasinu, ceka boju koju sam joj zamislio i neke dobre felge da nadjem  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|