Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Microscale Liquidtape

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ŽILE

Član od: 14 Sij 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Svi 04, 2009 10:50 pm    Naslov poruke: Microscale Liquidtape Citiraj ovaj komentar

Molin za pomoć, jer ne kužin po njihovom objašnjenju čemu ovo služi i kako se koristi? Jel ima neko iskustva sa ovin proizvodom, pa neka mi objasni.

Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Svi 04, 2009 10:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo tu piše,mada je na engleskom ali mislim da kužiš:
http://www.modeltrainstuff.com/Microscale_MI_10_Micro_Liquidtape_p/460-mi-10.htm

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Svi 05, 2009 1:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam nikad koristio ali, prema objasnjenju u linku kojeg je dao Mario, radi se o nekakvoj sorti ljepila koje drzi dovoljno cvrsto za primjenu na staticnim-displej maketama a moze se, prema potrebi, lako i odlijepiti te ocistiti uz pomoc tople vode u svakom trenutku Wink
Ukratko, zvuci kao neka vrsta bijelog ljepila Cool

Član od: 03 Svi 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Svi 05, 2009 1:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kao što samo ime kaže, radi se o nekekvom ljepilu koje imaju ljeplive trake, odnosno selotejp. Ljepilo funkcionira na način da se nanese na određeno mjesto, pusti da se osuši odnosno skrutne, te onda ima svojstvo kao ljepljiva traka. Također taj dio se može i više puta odljepiti i zaljepiti, bitno je da se ljepilo ne zaprlja, zapraši. Mislim da je daleko od vrste bijelog ljepila, jer cijelo vrijeme ostaje ljepljivo.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma