Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Pierre
 | Član od: 12 Stu 2008 | Poruke: 325 | |
|
Upisano: Čet Lis 31, 2019 12:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Ove žute linije bile su samo kod onih na rumunjskom remontu (ako se ne varam .. il nek me netko ispravi), oni što dolaze iz Rusije kao Zubo (ex SSSR ) imaju sivu crtu jedva vidljivu, isto je bilo na Migovima remontiranim u SFRJ .. nemam sliku poslje ukrajnskog remonta.. kako su oni označili unutrašnjost oko i na konosu ..čist da se usporedi |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| _Hobby M_
| Član od: 01 Lip 2011 | Poruke: 184 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Stu 07, 2019 9:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Poky Napisao/la: | Znači ipak je točno u sastavnici, bez panela, dobro da sam na vrijeme pitao...  |
Vezano uz temu ovog panela na krilu, on je bio prisutan na jugoslavenskim MiG-21M i vjerojatno na MiG-21MF (za MF nemam foto potvrdu). Iz toga je za pretpostaviti da je bio i kod dvosjeda verzije US od koje je jedan primjerak nabavljen za HRZ, ali nije bio uvrsten u sluzbu. Ni za njega, kao ni za jugoslavenske US-ove nemam foto potvrdu te pretpostavke. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | Član od: 17 Lis 2007 | Poruke: 3151 | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Svi 12, 2020 9:53 am Naslov poruke: |
|
|
Poštovani kolege maketari... kopam po netu, vučem ljude za rukav... da li postoji šansa da netko obnovi ovaj thread sa slikama, ili da uploada slike na google disk, svaki avion u svoj folder, da imamo podloge za raditi.... ne moraju to biti ultra kvalitete, ali netko šta je pokupio na netu da stavi.... ja bih volio napraviti 105 i 118, ili evo neki bis za kojega ima dobrih materijala.... naravno pri tome ne želim nikome oduzeti autorsko pravo ili umanjiti isto..... ovo je čisto za maketarske potrebe a i da bude ovdje objedinjeno! Hvala svima koji su mi već pomogli i koji će si dati truda obnoviti ovaj thread!! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
 | Član od: 03 Svi 2006 | Poruke: 844 | |
|
Upisano: Uto Svi 12, 2020 10:55 am Naslov poruke: |
|
|
Ja mogu pomoc nesto, ali mislim da nema vise na forumu ljudi koji su malo bolje opremljeni fotkama i znanjem/voljom.
Ne bi tu bilo dinamike kao prije...
Uglavnom ja sam za i htio bih da to donekle bude sistematizirano, ali mislim da bih sam sebi odgovarao... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Uto Svi 12, 2020 3:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala Potez na javljanju! Odlično, ja mogu jedino pomoći sa gajbom piva jer znanja o našim migovima imam malo, a pogotovo slika, imam ovo sa ovoga članka.... a tko je od članova aktivan... pitanje je.... ako bi barem uspjeli posložiti ovo što je bilo u ovome članku, bilo bi super!! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
|
Upisano: Ned Svi 17, 2020 9:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Poz
Evo nekakva proba s prve tri miguse. Kao sto sam stavio u disclaimeru trebalo bi stavljati izvor u info svake fotke. Posto sam ja to skupljao sa neta ne razmisljajuci puno o tome - na trenutnom uploadu je to prazno, al' potrudio bih se s vremenom to nadopunit uz vasu pomoc (otvoreno je za edit svakome s linkom). Mislim, autori su kod ove prve trojke vecinom g. Frka, Jereb, Sebrek, Selak ...
Naravno, pitanje je hoce uopce ovo zazivit - nisam bas siguran...
I na svaku fotku se moze stavljat komentar (tag-at dio fotke i oznacit osobu, neku specificnost na fotki ili sto vec....)
Eto linka dole
CAF database |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Pon Svi 18, 2020 1:00 am Naslov poruke: |
|
|
Kolega Potez!!
Ogromno HVALA na vremenu i trudu!! To je ono što sam želio i što fali!! Evo nadam se da će biti još onih koji će pridonijeti....slikom, opaskom ili napomenom!!! Cilj je da na jednom mjestu imamo sistematizirane objavljene materijale o Našim MiGovima a sa time da potaknemo maketare da više sastavljaju zrakoplove HRZ oznaka!! HVALA!! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 5055 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 18, 2020 11:25 am Naslov poruke: |
|
|
Također pozdravljam i zahvaljujem na trudu, sjajno osmišljeno! _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | Član od: 13 Pro 2006 | Poruke: 4898 | Mjesto: Split |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
|
Upisano: Ned Svi 24, 2020 12:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozz
Ne znam koliko ste checkirali al' prvi dio je dignut.
Bilo bi super kad bi netko to malo pregledao, nadopunio necim...
CAF database
Al' niste nesto puno zainteresirani vidim....  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Ned Svi 24, 2020 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala koelga Potez!!!! HVALAAA!!!! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Zond
 | Član od: 25 Sij 2009 | Poruke: 429 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2020 1:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan potez, puno hvala kolega!! Isto i za helikoptere.  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | Član od: 14 Ožu 2009 | Poruke: 772 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 7:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Ima li tko kakve detaljnije slike 105-ice? Konkretno mi je nainteresantnija ona oguljena ruska petokraka ispod krila, negdje je slika toga na forumu bila objavljena i spremio sam je, ali se u bespućima photobucket fijaska i zdrobljenih diskova izgubila... _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 9:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Pogledaj link od kolege Poteza! Imaš unutra foldere pa pronađi 105! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | Član od: 14 Ožu 2009 | Poruke: 772 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 9:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Naravno da sam pogledao, tako sam i primijetio da mi fali ta slika jer sam je htio dodati, a reko možda mi se posreći pa netko ima još koji detalj s njega a da nije tamo, npr. buni me i kako izgleda u cijelosti ovaj crni sic...  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|