Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Tehnički muzej - Velika izložba maketa i modela željeznica

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Igor_A.

Član od: 03 Tra 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Ožu 21, 2009 5:15 pm    Naslov poruke: Tehnički muzej - Velika izložba maketa i modela željeznica Citiraj ovaj komentar

Pošto nisam primjetio da je netko najavio izložbu maketa i modela željeznica koja se trenutno održava u Tehničkom muzeju u Zagrebu, prenosim najavu sa stranica Kluba željezničkih modelara Zagreb,

http://www.kzmz.hr/

'Klub željezničkih modelara „Zagreb“ povodom 40. godišnjice osnivanja i kontinuiranog djelovanja u suradnji s Tehničkim muzejom u Zagrebu organizira veliku izložbu maketa i modela željeznica.
Izložba će se održati u razdoblju od 20. ožujka do 5. travnja 2009. godine u prostorijama Tehničkog muzeja.
Radno vrijeme izložbe je od 10 do 19 sati, ponedjeljkom zatvoreno.
Na 450m2 u dvije prostorije će biti izložene makete i najveća modularna maketa u ovome dijelu Europe a uz Klub i naše članove će sudjelovati i gosti iz Slovenije, Austrije i Italije.'

a budući da sam istu danas i posjetio prilažem i nekoliko usputnih fotki,

Ulaznice su 10kn za sve posjetitelje, pa ako ste u blizini vrijedi pogledati, izloženo je nekoliko manjih maketa i nekoliko većih tzv. 'modularnih'.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Ned Ožu 22, 2009 12:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

UUUUHHHH! al me kolega Igor prestigao Cool
Evo malo i mojih fotografija, uglavnom su samo malo cropane da maknem sjenu koji mi radi objektiv prilikom koristenja blica i naravno malo smanjen format.
Svakako se isplati otici i pogledati ako vam i nije uz put.
Meni se osobno jako svidjela pogotovo jer sam ko klinac pokusavao nesto takvo i sam sloziti, ali onda razocaran prebacio se na zrakoplovno maketarstvo.
No da ne duljim( oprez puno fotki!):

Ostatak je na
http://home-and-garden.webshots.com/album/570632885ySAMgc

PS. Mojoj se supruzi ovo jako svidjelo te je rekla da su ovi vlakici puno zanimljiviji od mojih maketa koje samo stoje. Wink
kosalo

Član od: 05 Sij 2008
PorukaUpisano: Uto Tra 07, 2009 5:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja bih htio reci da se i meni dopalo. imam puno slika. bio sam unutra oko 2.5 sata i nije mi bilo dosadno. neki nesrazmjeri u likovima (npr. ogromne ruzicaste svinje lol) su mi "smetale" kao maketaru, ali kog briga. najveci mi je frajer onaj sa tramvajima.
toliko
L
And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma