Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

AH-64 A Apache

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Ostojic

Član od: 05 Velj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2009 1:20 pm    Naslov poruke: AH-64 A Apache Citiraj ovaj komentar

evo jedan Helikopter za promjenu da se ne zove bezveze Zrakoplovi i Helikopter mjerilo 1:72 kupljen u LOM-u duzina 20 cm dobra maketica pa recite sta mislite ISKRENO

Ostojic: poruka promijenjena dana: Sub Velj 07, 2009 6:19 pm; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2009 1:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

stavi slike na 800*600, tak je too big. i inace ako bi slike bile malo bolje bilo bi mi drago komentirat. ovak mi se cini da je dobra maketa. pogotovo za mjerilo
Danny

Član od: 19 Pro 2008
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2009 2:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Smanji slike i probaj malo poboljsat fotke,malo su preblijede!
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
werewolf

Član od: 21 Velj 2008
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2009 3:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo je stvarno rijetkost, super lose prevelike slike! Crying or Very sad

Član od: 08 Lip 2008
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2009 6:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kak sad uopće nema slika Question Question Question Question Question Question Question
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Markus

Član od: 18 Kol 2008
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2009 6:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ares212 Napisao/la:
Kak sad uopće nema slika Question Question Question Question Question Question Question

Barem ne piše da je editirao post.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Ostojic

Član od: 05 Velj 2009
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2009 6:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo pa komentiraj te
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2009 7:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kit u ruke i brusni papir, to je prvo. Kitat spojeve, izbrusit šavove. Inače, puno bolje nego moje kad sam startao.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Velj 08, 2009 1:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Točno tako sam ja napravio i svojega Very Happy ! Mislim da mi je apač bio 4-5maketa lijepio sam ga sa ljepilom za obuču jel drugog nisam imao ,danas su sam ostali djelovi od njega Crying or Very sad ...
Inače solidno sklopljeno ,ovo za kit i brušenje stoji ,a i nejasna mi je ova plavkasta boja stajnog trapa, umjetnička sloboda?!
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma