Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Revell Eurofighter 1/72 - istina ili... ???

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Sneni

Član od: 05 Svi 2008
Mjesto: Banjaluka
PorukaUpisano: Uto Sij 20, 2009 11:18 pm    Naslov poruke: Revell Eurofighter 1/72 - istina ili... ??? Citiraj ovaj komentar

Kontam da kupim ovu maketu, ako je nađem Very Happy djeluje mi pristojno na slikama po Internetu. Znači, radi se o Revell 1/72 04317 Eurofighter TYPHOON single seater.

E sad, čini mi se da sam negdje pročitao kako su u zadnje vrijeme ove makete postale jako jako loše, valjda zbog oštećenja na kalupu ili tako nečega Evil or Very Mad

Da li je neko kupovao ovu maketu u posljednje vrijeme pa da potvrdi da li je ovo istina...? Ne želim da pazarim maketu koja se ne može uraditi Rolling Eyes
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Osta

Član od: 30 Pro 2008
Mjesto: Novi Zagreb
PorukaUpisano: Uto Sij 20, 2009 11:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam vidio takvu maketu u prodaji u turbo limaču u zagrebu a vidim da si ti iz banjaluke!!!!!!

ja si je mislim uzimat kad malo skupim para 80 kn
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Uto Sij 20, 2009 11:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja imam i jednosjeda i dvosjeda, srha ima dosta, ali ništa nije deformirano, i ništa ne fali, ni u jednoj kutiji! A koliko sam vidio na ARCu nema pritužbi, tako da ju možeš komotno kupiti!

A iako ti bude nešto falilo, tu je odlična Revellova služba za korisnike, koja izlazi u susret svaki puta!

Maketa je u kutiji strava (jednosjed ima više naoružanja), hrpa decal opcija, tako da za 80 kn nemožeš fulati nikako! Cool
Natrag na vrh
Sneni

Član od: 05 Svi 2008
Mjesto: Banjaluka
PorukaUpisano: Sri Sij 21, 2009 12:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala puno za info.

Da iz Banjaluke sam tj. iz maketarskog pakla, već 10 godina ne mogu se ovdje nigdje kupiti makete... ja sam trebao uskoro ići u Beograd ali ništa od toga, iako idu neki moji prijatelji, pa planiram da nekom od njih dadnem spisak i pošaljem ga u neku prodavnicu maketa u BG Twisted Evil

A ova informacija mi je trebala jer bi EF trebao da bude prvi na tom spisku Cool
Natrag na vrh
dragan_mig31

Član od: 16 Sij 2006
Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA
PorukaUpisano: Sri Sij 21, 2009 12:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sneni Napisao/la:
Hvala puno za info.

Da iz Banjaluke sam tj. iz maketarskog pakla, već 10 godina ne mogu se ovdje nigdje kupiti makete... Cool

ne brini nisi jedini.ja sam iz Skoplja i tu vec 10 godina i vise nemogu da nadjem nista oko makete.....sve je preko forumima i preko internet.......
Jazzo

Član od: 13 Sij 2006
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Pet Sij 23, 2009 9:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja zato kupujem makete u on line dućanima, kupujem ono kaj hoću a ne ono kaj ima i jeftinije nego u običnoj trgovini (izuzetak je land of magic, kad oni imaju sniženja cijene su od 30-50% niže od onih u najjeftinijim internet trgovinama)
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma