Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Narudžba Tamiya dijelova sa R10

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
T34
Gost
PorukaUpisano: Pon Lip 15, 2009 2:25 pm    Naslov poruke: Narudžba Tamiya dijelova sa R10 Citiraj ovaj komentar

Ima li itko iskustva sa narudžbom dijelova iz Tamiya ponude sa R10, dakle onih koji se nalaze u komercijalnim maketama, ništa ekstra ni posebno.
Jasna mi je procedura, no samo pitam, već navode da je cijena 120 % veća pa ne bi htio biti neugodno iznenađen. Radi se o svega 4 manja plastična dijela, šifru navedenu za čitav okvir znam no nadam se da neću morati naručiti čitav okvir jer onda dvojim u isplativost takvog postupka.
Hvala!
Natrag na vrh
Thundercat

Član od: 13 Tra 2007
Mjesto: Hirvatistan
PorukaUpisano: Pon Lip 15, 2009 9:51 pm    Naslov poruke: Re: Narudžba Tamiya dijelova sa R10 Citiraj ovaj komentar

T34 Napisao/la:
Ima li itko iskustva sa narudžbom dijelova iz Tamiya ponude sa R10, dakle onih koji se nalaze u komercijalnim maketama, ništa ekstra ni posebno.
Jasna mi je procedura, no samo pitam, već navode da je cijena 120 % veća pa ne bi htio biti neugodno iznenađen. Radi se o svega 4 manja plastična dijela, šifru navedenu za čitav okvir znam no nadam se da neću morati naručiti čitav okvir jer onda dvojim u isplativost takvog postupka.
Hvala!

Ako se dobro sjećam, mogu se naručiti samo cijeli spruovi, a za 120% cijene se iskreno ne sjećam. Znam da su mi naplatili nekih 15% više nego što piše na sastavnici (i naravno poštarinu).

Plastiku akbar!

3D Glasses for 3D Prints...

Regional A-4, F-104 i Hunter Group Build.
Joďż˝ nekakvi Spitfajeri, Fokeri, MiG-29, Matilde i tak...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
T34
Gost
PorukaUpisano: Pon Lip 15, 2009 10:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zar piše na sastavnici Sad ? Nisam obraćao pozornost...Kvragu riječ je o JS-2 a sprue C je pola makete Sad
Natrag na vrh
Thundercat

PorukaUpisano: Uto Lip 16, 2009 7:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Piše na svakoj sastavnici i od Tamiye i od Hasegawa. Uokvireno isprekidanom linijom (kao za izrezivanje) sa tekstom na japanskom i oznakama spruova a u produžetku brojčane oznake sa cijenama u jenima.

To je inače usluga dostupna samo za Japansko tržište...

Plastiku akbar!

Natrag na vrh
viper

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Uto Lip 16, 2009 7:33 am    Naslov poruke: Re: Narudžba Tamiya dijelova sa R10 Citiraj ovaj komentar

Thundercat Napisao/la:
T34 Napisao/la:
Hvala!

Ako se dobro sjećam, mogu se naručiti samo cijeli spruovi, a za 120% cijene se iskreno ne sjećam. Znam da su mi naplatili nekih 15% više nego što piše na sastavnici (i naravno poštarinu).

Da i ja sam naručivao Tamiyine decale i neznatno su skuplji od onog što piše ne sastavnici tzu negdje oko 10-20%
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Uto Lip 16, 2009 8:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a zašto ne stupiš u kontakt sa prodavačem dotične makete? oni bi trebali biti u mogućnosti, da ti to nabave na materijalno prikladiji način? Confused
Natrag na vrh
Thundercat

PorukaUpisano: Uto Lip 16, 2009 5:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mariok Napisao/la:
a zašto ne stupiš u kontakt sa prodavačem dotične makete? oni bi trebali biti u mogućnosti, da ti to nabave na materijalno prikladiji način? Confused

Sumnjam.

Prodavačima maketa se obično ne zeza sa takvim stvarima...

Plastiku akbar!

Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 16, 2009 5:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Thundercat Napisao/la:
mariok Napisao/la:

Sumnjam.

Prodavačima maketa se obično ne zeza sa takvim stvarima...

Točno! Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma