Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| VooDoo
 | | Član od: 27 Lis 2005 | | Poruke: 319 | | Mjesto: Zagreb / Ravnice |
|
Upisano: Čet Pro 11, 2008 5:15 pm Naslov poruke: Papir/naljepnica za printer za dekale - di kupiti u Zg?? |
|
|
Zanimalo bi me prvenstveno dali je možda tko isprobavao printati na laserskom ili ink-jet printeru na papiru za dekale -- odnosno kak je isplao i dali je zadovoljan s dekalima dobivenim na taj način ( dal su debeli, opčenito kakvi su u odnosu na tvorničke npr revell ),, i di se taj papir može kupiti, koliko košta i kak se točno zove ???
Hvala na odgovorima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 11, 2008 5:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Decal papira ima na Jadaru čini mi se, a za ostalo pričekaj nekog drugog da ti odgovori...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 11, 2008 5:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Zove se decal paper, i ima na na raznim on-line shopovima.
Ako imaš ikakvu mogućnost kupiti gotove decale - kupi. Ako ne - printaj...i ne uspoređuj s ničim, jer ionako nemaš izbora. Kod odabira decal papira obrati pažnju na bijelu boju; samo neki posebni printeri imaju mogućnost printanja bijele boje, a to znači da ako na onome što hoćeš printati ima bijele boje, moraš uzeti bijeli decal papir, ili podlogu bojati u bijelo. U suprotnom, može i prozirni. Papira ima za ink jet, laser/kopirke i univerzalnih za sve printere. Meni je Corel bio dobar za izradu. Koristio sam Microscale Liquid Decal film, Micro Set i Micro Sol.
Može ispasti super, ali i katastrofa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Pro 11, 2008 8:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam si dosada napravio nekolicinu decala i zadovoljan sam. Ink jet printer vulgaris, prozirni decal papir i akrilni spre( trgovina boja i lakova, 20kn) za zastitu. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|