Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| batana
| | Član od: 16 Svi 2009 | | Poruke: 109 | |
|
Upisano: Sub Pro 19, 2009 11:04 pm Naslov poruke: Dva dekala?? |
|
|
Dosli su na red dekali za mig-29 i treba mi savet kako da namestim dekla...
Imam onaj koji ide kao okvir oko zastave i samu zastavu
Kako se ovi dekali postavljaju, da li se prvo postavi zuti okvir pa predje prontom ili gloss lakom pa onda zastava ili se posel nekog vremena na postavljeni okvir moze naneti zastava |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Pro 20, 2009 10:14 am Naslov poruke: Re: Dva dekala?? |
|
|
| batana Napisao/la: | Dosli su na red dekali za mig-29 i treba mi savet kako da namestim dekla...
Imam onaj koji ide kao okvir oko zastave i samu zastavu
Kako se ovi dekali postavljaju, da li se prvo postavi zuti okvir pa predje prontom ili gloss lakom pa onda zastava ili se posel nekog vremena na postavljeni okvir moze naneti zastava |
Jest da malo duže traje ali sa nanosom laka između jednog i drugog ipak je sigurnije da ti solvent ponovo ne počne tretirati (smežura) donji decal. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
Upisano: Ned Pro 20, 2009 1:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Kad sam radio s takvim dekalima, ja sam udario sloj Pronta preko prvog dekala, za svaki slučaj, iako je bio dobro nalegao... bolje spriječiti nego liječiti. _________________ To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|