Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Velj 28, 2006 4:22 pm Naslov poruke: Pristupacniji kopresori |
|
|
Pozdrav,
prije nekog vremena se spominjao dolazak jeftinijih kopresora od ovih heavy duty od > 2000 u Alpha shop.
Ima li sto novog i pristupacnijeg (reda velicine 1000+ kn)? |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Velj 28, 2006 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Imas kompresora po cijeni nizoj od 1000 kn, ako ti ne smeta buka od 100 decibela |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Brommann
| Član od: 05 Velj 2006 | Poruke: 1130 | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Uto Velj 28, 2006 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Imaš u LOM-u od Revella ili Italeija za malo više od 1 000 kn!!! Jedino ako ideš u Austriju pa takav isti kupiš kod njih i uzmeš si "merveštojer" od ~20 %!! |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Velj 28, 2006 9:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Wittmann Napisao/la: | Imaš u LOM-u od Revella ili Italeija za malo više od 1 000 kn!!! Jedino ako ideš u Austriju pa takav isti kupiš kod njih i uzmeš si "merveštojer" od ~20 %!! |
Vidim da se to cesto spominje, a LOM je?
Fala |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Velj 28, 2006 11:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Italeri kompresor je igračka. Slabiji je i od Revel Game i za te novce (oko 1000kuna?) je debelo preskup.
Prijatelj ga je imao i prodao jer je na granici neupotrebljivosti, slab, dosta glasan, brunda, pada mu pritisak pri korištenju i to jako, ma koma. Dosta velika kutija a unutra prazno, otvorio ga je frend, nema što za vidjet unutra, pra-zno, samo neka metalna pi....a veličine kutije cigareta montirana u sredini. Mogli su to staviti i u kutiju tri puta manju, i opet bi stalo bez problema. Prodavanje prazne kutije za tu lovu? Svakako izbjegavati Italeri kompresor, to bi bilo bacanje novaca.
Ako imaš love, priušti si nešto bolje ili pokušaj kupiti neki rabljeni ali kvalitetan. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Velj 28, 2006 11:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Fubar Napisao/la: | Wittmann Napisao/la: | Imaš u LOM-u od Revella ili Italeija za malo više od 1 000 kn!!! Jedino ako ideš u Austriju pa takav isti kupiš kod njih i uzmeš si "merveštojer" od ~20 %!! |
Vidim da se to cesto spominje, a LOM je?
Fala |
LOM je Land of Magic. Trgovina u kojoj pored svih onih gadnih pokemona, digimona i igracaka za djecu postoji i dobar izbor maketa i MM boja....
Svaki put me sramota ući tamo... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Velj 28, 2006 11:45 pm Naslov poruke: |
|
|
imwhoim01 Napisao/la: | LOM je Land of Magic. Trgovina u kojoj pored svih onih gadnih pokemona, digimona i igracaka za djecu postoji i dobar izbor maketa i MM boja |
Jel' to tamo gdje su svojevremeno namjeravali s Italeri kompresorom puniti zrakom upravo kupljene airbrusheve ponosnim kupcima koji onda happy idu doma bojati? Za neupućene, ovo nije vic, ovo je žalosna ali istinita anegdota. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 12:29 am Naslov poruke: |
|
|
Žach Napisao/la: | Za neupućene, ovo nije vic, ovo je žalosna ali istinita anegdota. |
Ozbiljno???
Da mi je znat koja budala je to smislila i dali je itko isao kod njih "punit" airbrush... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 2:20 am Naslov poruke: |
|
|
imwhoim01 Napisao/la: | Žach Napisao/la: | Za neupućene, ovo nije vic, ovo je žalosna ali istinita anegdota. |
Ozbiljno???
Da mi je znat koja budala je to smislila i dali je itko isao kod njih "punit" airbrush... |
Da, na žalost, to je bilo potpuno ozbiljno izrečeno, valjda sa iskrenom namjerom da se pruži potpuna i kvalitetna profesionalna usluga.
Ime osobe je nebitno, ali zna se tko donosi odluke u nekoj firmi. Za nadati se je da taj bistrooki neće početi razmišljati i o pokretanju servisa za održavanje airbrusheva. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 10:46 am Naslov poruke: |
|
|
Nekoliko po opremljenosti različitih modela kompresora nižeg cjenovnog razreda će biti u ALPHA ponudu uvršteni vjerojatno u idućem kvartalu.
Po performansama i opremljenosti (izlazni filter, manometar, senzor tlaka, regulator, a neki modeli imaju i kompresionu posudu te tlačnu sklopku) bit će znatno iznad hobby kompresora koji su već spomenuti (Italeri, Revell) a cijena će biti vrlo atraktivna. |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Brommann
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Kad odprilike dolaze ti Revellovi kompresori i kolika je ta atraktivna cijena??? 500 kn ili više??? 100 €??? |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 10:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Wittmann Napisao/la: | Kad odprilike dolaze ti Revellovi kompresori i kolika je ta atraktivna cijena??? 500 kn ili više??? 100 €??? |
Gdje to piše da dolaze Revellovi kompresori? Mislim da si čitao na brzaka, pa malo krivo shvatio poruku, right? |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Brommann
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Joj sorry!!! Žurba!! Nema veze. A onda me samo zanima kolka je to atraktivna cijena??? |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Wittmann Napisao/la: | Joj sorry!!! Žurba!! Nema veze. A onda me samo zanima kolka je to atraktivna cijena??? |
O konkretnim cijenama tek kada roba stigne, cijena ovisi o puno toga, pa nije zahvalno davati konkretnu cijenu unaprijed.
U svakom slučaju atraktivna cijena je cijena pri kojoj se puno dobija za plačeni iznos. Italeri prodaje igračku od kompresora za oko 1000 kn, bez adekvatnog kapaciteta, bez filtera, bez regulatora, bez kompresione posude, dakle bez ičega.
Atraktivna cijena je takav isti skoro prazan kompresor za 400 kn.
Atraktivan cijena je kompresor solidno opremljen za 800-900 kn.
Atraktivan cijena je kompresor visokog kapaciteta full opremljen za 1300 kn.
Dakle nije bitan samo apsolutan iznos cijene, već je najbitnije što se dobija za tu cijenu, da bi se mogla ocjeniti njena atraktivnost, OK? |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Brommann
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 10:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Kužim ja sve to!! Bolje da je malo skuplje i kvalitetno nego da kupiš skupo sranje. Pital sam za cijenu da znam dal moram u gradu popit jednu pivu manje ili dvije da uštedim. Nije nama studentima lako kad su sve te igračke skupe, a opet ne kupuju se da bi ih se imalo 6 mjeseci. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|